Noćas sam s Ganićem odigrao jednu od boljih partija i odučio 3 mediuma da se ne penju na brdo 🙂 Nije bilo artiljerije, što je uvelike pomoglo 🙂
Ganić s mausem u vodu, ja pod brdo. 3 mediuma gore, ausf mi se pokušava podvuć pod onaj kamen desno. Ausfa rješio, nešto me putem dingalo iz baze, mediumi uspjeli živi i zdravi preć gore. is7 nam prošao kroz grad i uvalio se iza onog kamena di mu samo top viri već na našoj strani. 2 puta ga falim, jednom ga HE-am i na otvorenom sam, sjebat će me od tamo. Pogledam prema njihovoj bazi svi gledaju ganića u vodi. Poprentam se na brdo, panther II me skuži odozgo dingne. gore T54 srećom sa lošim topom, panther koji bježi od mene i pershing na 50% koji ne kuži da sam se popeo. zveknem peršinga. t54 i panther me dingaju, loše HEau itd, naguram panther uz brdo da mi ne može bježat, 3 shota 🙂 T54 2 shota. IS7 na 36% posto taman počistio bazu i krenuo capat, prvi ga trackam, on mene dinga o bosansku glavu (na 250 HP-a sam), Tigar II na 25% pokušava zgiljat, rješen. Drugi šut is7 rješen. ispod brda mi dolazi drugi is7 na 30%, kurcem u čelo…
ali me oduševilo, T30 na 3 mediuma, dva 100% jedan 50%, srećom T54 bez dTopa, svejedno, pomeo sam ih 🙂