HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointSF-Pipa, Utorak 22.30h

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 55 total)
  • Author

Dakky
    Participant

ma na kraju krajeva, da, ionako je ovo members only dio foruma 🙂

B051LjKo
    Participant

Sve u svemu, uspješno odrađeno… mada nismo trenirali već pubali… odaziv odličan, nakon dugo vremena nam se pridružio NjoNjo, što je syayno… Zakazujem odmah aktivnos’ za sljedeću nedelju 😉 fakat na se bilo dovoljno za 4vs.4!

BTW. Mali offtopic

[17.1.2010 20:07:46] Darjan Mijatovic says: ja cu bit tu, oko 21-21.20

….

[17.1.2010 21:16:31] Darjan Mijatovic says: onda ima koga

[17.1.2010 21:16:39] Darjan Mijatovic says: ja cu malo kasnit ipak :-/

[17.1.2010 21:16:42] Darjan Mijatovic says: 10 min

….

[cca. 17.1.2010 23:16:42] Darjan Mijatovic reče na TS-u: Evo i mene momci, kako ćemo sad pucat! BTW. Mislio sam se pojavit, ali na TV-u je bila utakmica…

Groo
    Participant

Zar igra armiju preko TV-a?

Dakky
    Participant

[cca. 17.1.2010 23:16:42] Darjan Mijatovic reče na TS-u: Evo i mene momci, kako ćemo sad pucat! BTW. Mislio sam se pojavit, ali na TV-u je bila utakmica…

Dobro, i, šta sad ? Od 23.16 pa do 1.30 sam pucao, sa ostatkom ekipe nakon što si ti podvio rep.

A da ne govorim da svake srijede ekipa ima prečeg posla, u vidu igranja nogometa, a sad da li ga se gleda ili igra. pa neces valjda i tu razliku pravit?

Odjebaus
    Participant

Pubanje bez glave i repa teško da se može nazvati bilo kakvim uspijehom … Da smo odigrali 3vs3 12 rundi to bi već bilo nešto.

Slučajno su na serveru jučer bili likovi protiv kojih igramo pa ste se mogli uvjeriti da su teški prosjek, ništa posebno, iako nam to neće pomoći ako ne bude discipline u taktici i tišine na TS-u (Dakky, di se gasiš? :smt044 ) jer je pipa 90% zvuk.

Taktiku znam za obe varijante, samo trebalo bi je objasniti ekipi koja će igrati, dakle ili pola sata prije meča na TS-u ili još jedan trening večeras, ali ne na pub serveru.

Dakky
    Participant

Pa ajde jos treninga veceras, al evo odmah kazem, ne vjerujem da sam doma prije 22.30-23.00 (i mogu igrati do 04.00)

E btw sto se tice mojeg gasenja, ne mozes trazit od mene da se ugasim na public pucanju “bez glave” 🙂 Uvjeravam te da na matchu shutim ko riba, ili na pravom treningu

B051LjKo
    Participant

Dobro, i, šta sad ? Od 23.16 pa do 1.30 sam pucao, sa ostatkom ekipe nakon što si ti podvio rep.

Podvio rep? Išao sam spavati… to naime radni ljudi rade u sitne sate…

A da ne govorim da svake srijede ekipa ima prečeg posla, u vidu igranja nogometa, a sad da li ga se gleda ili igra. pa neces valjda i tu razliku pravit?

Ekipa koja u srijedu igra nogomet (ili radi bilo što drugo) to i KAŽE! Zauteti smo, nema nas, radimo nešto drugo, imamo druge planove! Takvo što se uglavnom zna unaprijed, pa se mečeve ugovara drugim danom (iznimka odnedavno ide na “dušu” od Ice koji s fuzbal terminom nije upoznat)…

Dakky to radi ovako:

[17.1.2010 20:07:46] Darjan Mijatovic says: ja cu bit tu, oko 21-21.20

….

[17.1.2010 21:16:31] Darjan Mijatovic says: onda ima koga

[17.1.2010 21:16:39] Darjan Mijatovic says: ja cu malo kasnit ipak :-/

[17.1.2010 21:16:42] Darjan Mijatovic says: 10 min

….

Primjećuješ li razliku? Komentirao bih da je neodgovorno, neozbiljno, neodraslo ne[ubaci riječ po izboru] ali to bi značilo ulazak u raspravu što mi se apsolutno neda… Zato, drugi put učini sebi i nama uslugu, i reci…. “Ne da mi se… idem gledat teve… odjeb”

B051LjKo
    Participant

Pubanje bez glave i repa teško da se može nazvati bilo kakvim uspijehom … Da smo odigrali 3vs3 12 rundi to bi već bilo nešto.

Slučajno su na serveru jučer bili likovi protiv kojih igramo pa ste se mogli uvjeriti da su teški prosjek, ništa posebno, iako nam to neće pomoći ako ne bude discipline u taktici i tišine na TS-u (Dakky, di se gasiš? :smt044 ) jer je pipa 90% zvuk.

Taktiku znam za obe varijante, samo trebalo bi je objasniti ekipi koja će igrati, dakle ili pola sata prije meča na TS-u ili još jedan trening večeras, ali ne na pub serveru.

Za početak, uspjeh je što smo se uopće skupili… ja prezadovoljan…. Što se treninga tiče… nemrem obećat za ostatak, ali bi bilo zgodno da oni koji misle igrati dođu u neko doba na TS, recimo oko 23 sata… da dogovorimo kakvu takvu taktiku? Ja ću igrati, tko će još?

Dakky
    Participant

ok sori

Odjebaus
    Participant

Podvio rep? Išao sam spavati… to naime radni ljudi rade u sitne sate…

Ja isto radim pa nisam išao spavati .. njubaro :smt046

Ekipa koja u srijedu igra nogomet (ili radi bilo što drugo) to i KAŽE! Zauteti smo, nema nas, radimo nešto drugo, imamo druge planove! Takvo što se uglavnom zna unaprijed, pa se mečeve ugovara drugim danom (iznimka odnedavno ide na “dušu” od Ice koji s fuzbal terminom nije upoznat)…

Jebiga meč je bio u utorak, ja sam bio jedini na serveru, bilo mi je glupo moliti za reschedule bilo koji drugi dan osim sutra tj. srijedu.

Srijedu od sada ibacujem iz TWL riječnika :smt026

Dakky
    Participant

Nego, sta je s tom reprizom treninga, evo mene a ovdje nikog

B051LjKo
    Participant

Nego, sta je s tom reprizom treninga, evo mene a ovdje nikog

Upitnik? Pa cijelu večer smo na TS-u bili?

B051LjKo
    Participant

Meč je za dva sata… molio bih Vas da ne igramo trojica… Stoga, ako imate kakowe obaveze, odgodite ih ili upalite Snimalicu…

Troky
    Keymaster

ja idem zveknut vops i ako ne bude kakva tekma u vrijeme meča, igram

RimtuTiTuki
    Participant

Ako bude potrebe zovite me na mob…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 55 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.