HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointSF-Pipa, Utorak 22.30h

Viewing 10 posts - 46 through 55 (of 55 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Mislim da vam više smetam nego koristim. Pauziram neko vrijeme.

LoL, ovo je fakat prejako! Ica usred meča vrišti “Ja ne igram više meč ako igra Dakky”, “3cki urla, ja ne igram više meč ako igraju Dakky ili Ica”… TuP!, podsjeća na najbolje dane LuDih!

hajd sinko, opušti se… da razbili su nas… niš im nismo mogli, you included… da i nismo napravili niti jednu grešku, dobili bi još par killova… kvantno su bolji od nas… a onaj crhl je totalni vanzemaljac koji se teleportira uokolo!

Onu jednu rundu u defu smo opet sjebali na kvadrat… ja sam umro jer sam ostao na singleu [ne moge njubarskiji od toga], ti nisi riješio onog tipa u bathroomu s pola metra… a dakky i 3x su potrošili nade na prim ventilu zaqratz…. Elem, opušti se; Znam da se voliš igrati, i da bi vrlo rado igrao na znatno višoj razini… no tšo je tu je… nadajmo se da će nam češće naletti paraolimpijci… TuP!

Dakky
    Participant

Mislim da vam više smetam nego koristim. Pauziram neko vrijeme.

LoL, ovo je fakat prejako! Ica usred meča vrišti “Ja ne igram više meč ako igra Dakky”, “3cki urla, ja ne igram više meč ako igraju Dakky ili Ica”… TuP!, podsjeća na najbolje dane LuDih!

je… nadajmo se da će nam češće naletti paraolimpijci… TuP!

A dakky se dernja “ne volim kad mi netko pametuje kad ostanem zadnji 1v3”

Odjebaus
    Participant

Na public shootanju, ne mozes mi govoriti da “bude tisina jer je zvuk 90% pipe”, jer nisam dosao igrati da bi zgazio protivnika, nego sam se dosao zabaviti s ekipom. Pa makar to znacilo pricanje viceva usred runde. Jebiga, tako sam navikao, ako ti smeta, necu se spajati na TS kad si ti online. Ali cu i slusati muziku i stisati Armiju dok sam na public serveru.

Kao što sam rekao, problem je u meni, ne vidim zašto bi itko od vas trebao mjenjati svoje navike zato što se ja ne mogu prilagoditi, ovo je vaš klan, ja sam tu samo gost.

Ri051 mi je OK kao ekipa i bilo bi mi krivo da dođe do razmirica radi ovoga. Mislim da je radi toga pauza dobra ideja.

KrLe
    Participant

Gledajte, ovaj klan postoji brdo godina i u tih brdo godina kad se i puno ozbiljnije igralo se iz klana nije izrodio ni jedan pjo plejej. Nismo loši, ali definitivno nismo uber, nemamo aim, nemamo taktiku i nemamo interesa iste razviti. Imali smo dovoljno vremena, a starog konja ćeš kurac naučit…

Armija se sve manje igra, na twl su ostali pjo plejeji, poneki padobranci i mi. Realno, sve su nam manje šanse ijedan match dobit, pogotovo što većina nema širinu u smislu da znaju veliki broj mapa kulturno odigrat za meč.

Ja sam definitivno, a vjerujem da je većina nas u većini slučajeva unaprijed pomiren sa ovim činjenicama i nitko se ne uzbuđuje oko rezultata. Spajamo se na te mečeve jer nas veseli da se skupilo četvero, pa ćemo malo skupa pucat, jer da nije termin i da nije meč ne bi se skupili. I bez presinga i stresa, jer uskoro nećemo ni to…a šteta jer još uvijek mislim da me veseli pucat, možda sam u zabludi.

S druge strane nije baš da ćemo doć na meč i bacit oruzje i skakutat tamo i bacat si mote, slijedi me. Naravno da bi rado dobili i naravno da se malo nanerviramo, pogotovo što prečesto imamo stvar u rukama i svejedno podojimo. Da ponovim, mi ne znamo odigrat za meč, i onda kad jedan od nas misli da nešto zna, automatski nervira ostale, zato što nagovara druge da se ponašaju ko on sam, što ne ide. Bolje me pusti da po svome budem glup, pa možda slučajno nešto i učinim/naučim, nego da po tvome skrenem u krivi tunel ili završim tako da gledam u zid i ne pokrivam ništa, gledam u kriva vrata… zbog ts kašnjena i uputa desno desno, još malo, stani, NE NE, vrati malo… Ovo se ne odnosi na Icu koji je trenutno u žarištu, to se odnosi na svakog od nas, koji si ne možemo pomoć u datom trenutku, (takav sam i ja na extrakciji…) ali je Ica problematičan jer je činjenica da bolje od ostalih puca, pa ga poželiš poslušat iako to nema nikakvog smisla, jer nećeš uspjet napravit ono što je on zamislio…

al sam nasro, najrađe bi pobriso, al mi žao kad već tolko kljucam… Uglavnom, Ica, igraj se s nama, jer se uskoro nitko više neće igrat i ovako i onako. Ali, pomiri se da ćeš podojit, daj sve od sebe i pusti ljude da daju sve od sebe kolko mogu, možda sami nešto nauče. Mi smo ti vrlo tvrdoglava skupina i dok sami ne skužimo nešto, nema pomoći…

Troky
    Keymaster

Gledajte,…

X

Dakky
    Participant

@ KrLe

ne bi rijec reko

ArMaDa
    Participant

istina sto je najgore ja sam isti ica samo u nogometu , samo tu ri051 nema srece jer su mi na dohvat ruke (i noge) a i probao sam praxitene i apaurine prije utakmice nista mi ne pomaze. ali veliki ali ne mogu se mijenjati i nakon utakmice se skuliram i jos uvijek mi je draze doci i biti kanta za napucavanje s ri051 teamom nego igrati s ovim mojim takvoznam pjo fudbalerima,,, bit je u druzenju a jebes covjeka koji se malo ne iznervira kad gubi ……. stoga htjedoh reci no woories ica meni je drago kad ti igras s nama i rijeci koje padnu na ts u se zaborave nakon metcha pogotovo sto vecinu toga sto si ti rekao ja znam ali ne mogu odigrati (kao sto moj brat kaze di sam ja od odlicnog igraca) i to mene mozda vise ljuti nego sto tebe:-))) eto i ja nadrobih ali sve u svemu moj stav je da poslje mecha sve zaboravim i nastavim dolaziti i nervirati se……. probaj doci na nas nogomet da vidis sta je galama:-))))

B051LjKo
    Participant

Elem, novi pjo plejeri…

Current Status: Attacking FerroCore

Maps: AA-Mout McKenna, AA-SF Dockside(OT)

Match Date: Thursday, January 28 9:00 PM CET

LittleCannon
    Moderator

a zasto ne novi topic?

Dakky
    Participant

Otvori novi topic, a ja sam tamo 99%….. odsad ostavljam tih 1% za nenadane situacije tipa “zagledo sam se u utakmicu”

Viewing 10 posts - 46 through 55 (of 55 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.