Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Mene najvise grize to sto nam supcici jos uvijek bride od engleza, a oni igraju ovako lose utakmice. Da su ovako igrali u kvalifikacijama skantali bi ih sa 2 razlike minimalno.

B051LjKo
    Participant

A nas ko za inat tamo nema

Grizem se još uvijek zbog toga

Pa misliš da se mi nebi uklopili u sivilo… ne pamtim kad smo igrali lošije negoli na kraju zadnjih kvalifikacija… možda tamo negdje 2002. u debaklu zvanom Japan i Južna Korea….

B051LjKo
    Participant

Ono to nogometu treba je hitna promjena pravila… jer se svi igrači redom pretvaraju u Gatuse…

Prije svega, zabrana klizećeg starta (odnosno kontakta s igračem prilikom istog, neovisno dirao lopti prije ili ne), prestanak debilnog izviđenja auta s rukama i ubacivanje kao iz kornera/u malnom nogometu, uvođenje narančastog kartona koji bi kod oštrih startova izbacivao igrače iz igre na 5 ili 10 minua, i leteće izmjene (i salary cup uz njega da se izbjegne zlouporaba), kako ne bi gledali mrtva puhala bez snage u nogama zadnjih 20 minuta…

BaXuZ
    Participant

dobro zbori barba Iljko, samo FIFA je takva mafijaška organizacija koja ne objašnjava odluke sudaca nakon tekme, za razliku od američkih organizacija njihovog nogometa, pa je nerealno očekivat da će mjenjat bilo što.

A Murinjo nas spopao jer je bunkerom osvojio ligu prvaka, i sad bi svi tako, bunker i brze kontre.

I tako onda dodje do pomora favorita, Čestitke Novom Zelandu

BaXuZ
    Participant

a brijem da je Ćiro nagovorio Bilića da namjerno propusti SP, jer smo bili pod ozljedama ko da igramo rugby, da nam se repka oporavi za EP, koje je i jače prvenstvo po jačini.

Groo
    Participant

Jače i je ali nije prestižnije

Bravo NEW ZEALAND

BaXuZ
    Participant

ma znam da je i prestižnije i gledanije, ali vidi ti evropskih momčadi koji šrot.

Kad plaćaju strance da im igraju fudbal

BaXuZ
    Participant

btw, brazil proigro

B051LjKo
    Participant

btw, brazil proigro

Je, rukama…

BaXuZ
    Participant

bolje hand of god nego hand of clod

Dakky
    Participant

Pretpostavka je bila dobra, Sjeverna Koreja je prezentirala svojim drzavljanima pobjedu od 1-0 protiv Brazila !!

http://www.youtube.com/watch?v=Rhl51IhUzQs&feature=player_embedded

I onda povodom tako dobre igre, odlucili su prenositi cijeli match protiv Portugala.

Navodno da je komentator nakon 4-0 rekao “neeeeee!!!” i da je sutio do kraja utakmice… 🙂

B051LjKo
    Participant

To je lažnjak!

LittleCannon
    Moderator

Svim srcem sam navijao za Holandeze i bas mi je krivo sto su izgubili.

Eto gotovo i ovo prvenstvo.

B051LjKo
    Participant

Zašto pobogu holandezi? Pa igraju odvratno cijelo prvenstvo… BTW. Viva Espagna… Uz Paula The Hobotnicu jedino su Nebojše prognozirali točno prvaka!

Ajkula
    Moderator

I ja.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.