Ovako, moj stari komp je sada u maminim rukama i nitko mu ne posvećuje pažnju, što je njega počelo živcirat pa sere! Nakon što mi je Crono neki dan uspješno riješio misterij ” sve lampice rade, mrežna se da pingat, moj komp hoće na net, mamin neće” zamjenom mrežne, u procesu nam se jednom komp naprasno isključio i imao problema sa kabelima ili PS-om ili čime, uglavnom sa strujom nešto ne štima. Danas me mama pita da ne može upaliti komp… Ja donio neki novi kabel pospajo to po drugim utičnicama i uspio upaliti komp. No, pri pokretanju je nešto ružno zarulilo par puta, pa sam iskopčao CD romove, da vidim da nisu oni, pa je opet rulilo, uglavnom, ili jedan od diskova ili floppy… Svejedno se komp pravi da se diže, ali mi ponudi diskcheck koji ja uredno odbijem i krene se dizat win. Prođe onaj dio sa barom i kad se treba pojaviti desktop mi prijavi da ne može pokrenuti lsass.exe jerbo mu fali samsrv.dll. Umjesto explorera mi se digne crni ekran i ne mogu ni ALT f4, ni ctrl alt del ni win tipka mi niš ne rade… Bla
Da li mi je crko C:
Da li su se sjebali windowsi
Da li sam ja glup
Da li mi je mama glupa
Da li mi smrde noge
Jel ide ko na Fiumanku večeras
Šta ima?
Kako zdravlje…
..
..
.
.