S obzirom da u zadnje vrijeme dobivam sve veci broj HS-eva odlucio sam malo potrazit odgovor na to kako Pepe kaze “Dobro igranje” i ne baveci se time do sada iznenadio se brojem cheatova za armiju.
ExPanDer, dobro poznati stari EvilHACK, auto.u za napucavanje Honora do besvjesti, trening Botova i raznoraznih ostalih sranja.
Tako recimo sa ExPanDer-om ono pravilo ako je HS onda je Cheater vise nista ne znace jer sa najnovijim verzijama aimbota [da vidio sam stare i probao ih offline pa znam razliku] mozete birat koji dio tjela cete gadjat, koliko cete oko toga rasipat i ostale gluposti koje mozete vidjet na ovoj slici:
Sa auto.u fajlichem dignete lokalno server koji onda napucava cca 40 honora za 1h [iako radi samo sa v2.4 nije ni to neki problem stavit]
I tako dalje i tako dalje…..
a jadni mali PB nista zivo protiv toga ne moze jer uvijek su korak iza onih koji u naprijed znaju sta napravit sljedece. Ismijavaju PB na svim mogucim forumima a jedini “hvalospjev” koji dobiva je da bi bez njega vjerovatno bilo jos gore :\
No i koja je poanta u svemu tome!?
Nije ta da kod svakog kila koji popushite s daljine vicete CHEATER, CHETER!! nego da samo malo otvorimo oci i shvatimo da ce svako ko ima i najmanju zelju pronjustak malo po netu nac sebi dobar “alat” za zivciranje drugih na koji cemo mi opet odgovorit sa “decki STVARNO dobro igraju: ๐
—
e da zaboravio sam najbolji dio jedan od Hackova mozete skinut tu: