Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Official Forumโ€บOpcenito – Mainโ€บTeam Building- dio drugi

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

zhorzh, gdje bi ti to dosao, na paint? ili rostilj?

Dakky
    Participant

cisto ono ko ono.. ima li kakvih preprijeka da ponesemo jedan rostilj od cca 50 kn i postavimo ga gore u vojarni pa spojimo ugodno s korisnim. gledamo paintball i druzimo se, te papamo chevape i pijemo pivu….

glavno je pitanje – da li se smije kresnuti rostilj u vojarni ili negdje u blizini?

meni se ovo cini kao jako dobra ideja ๐Ÿ™‚

edit: ako se ne smije kresnut rostilj, nitko nam ne brani da si kupimo par pivica i poslje popapamo pizzu u orijentu ili negdje…

BaXuZ
    Participant

ajme dakky, ti bash zelis zasparat tih 20 kn za cevape koje ces pojest na njihovom rostilju, od organizatora i zajebavat se s nosenjem rostilja, drva, ugljena, papira i ลพigica.

Turnir ce zavrsit oko 6 popodne, pa ajde ti nama dakky spremi rostilj dok mi gore gledamo paint

BaXuZ
    Participant

i ne, ne mozes gore donest svoj jerbo su ljudi jedva se izborili za jedinu ravnu travnatu ledinu u gradu i da im ti doneses svoj rostilj pored njihovog, bio biลก ofarban u roku kex

Dakky
    Participant

Moram priznat da mi prvi dio prvog posta bas nije jasan. Ja zelim “usparat” 20 kn noseci svoj rostilj? ne ne ne. kao prvo i osnovno, nisam ni znao da ce biti rostilj i da ce biti cevapa za mase ๐Ÿ™‚ to mijenja stvar drasticno…

BTW pifo se smije donijeti svoje? ๐Ÿ™‚

BaXuZ
    Participant

pa normalno da je tamo rostilj, to je neizostavni dio takvih manifestacija, kako si uopฤ‡e pomislio suprotno

Dakky
    Participant

Nemam pojma. Valjda nisam prisustvovao nijednoj takvoj manifestaciji?

Groo
    Participant

Testing Testing

van tu tri

EDIT: Ok sig radi normalno :smt005

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.