Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • Author

Groo
    Participant

odlicna statistika.

Bravo

B051LjKo
    Participant

jok… meni jos ne frecera u firefoxu, u exploreru radi bez beda…

Dakky
    Participant

@dakky
    : sta ti stvarno to treba prevest?

Pa ne bi trebalo prevoditi, ali bi trebalo pisati koji je team dobio tu rundu, zar ne? ili je to jos u nekoj kvazi beti ?

Odnosno Dead Team ne moze dobiti rundu nikako 😉

BTW ne radi u FFoxu jos UVIJEK.

BaXuZ
    Participant

mislim dakky da team dead znaci na koji nacin je runda zavrsila a ne ko ju je dobio, i jos mislim da fali samo da piše [Ri051]Bosiljko is on a killing spree !!!!

Troky
    Keymaster

možda vam je u cacheu stara skripta…. možda vam je u FF-u blokiran JavaScript… možda su u šumi 🙂

@dakky
    : zaboravio na tvoj IQ. Iznad svake tablice ti piše rezultat nakon odigrane runde. Ako usporediš trnutni rezultat s rezultatom prethodne runde bit će ti jasno (nadam se) tko je dobio rundu. ‘Won by’ znači ‘na koji način je dobivena runda’. TeamDead znači da je pobjednik pobio suprotni tim. Objective znači da je napravio objektiv…

Ako ti i dalje nije jasno nazovi (051) 353-222 i traži g. Mažara da ti objasni.

Dakky
    Participant

Jebi se Troky, kako sam ja trebao skuziti da se radi o tome na koji nacin je dobivena runda a ne tko ju je dobio?

Mene je “won by” asociralo odmah na to tko je dobio tu rundu, a ne na koji nacin ju je dobio….

BaXuZ
    Participant

gle, refreshnuo sam stranicu nakon otvaranja i prodelalo. Znaci cache. A jel to postoji samo za ovaj match ili ima za još koji

LittleCannon
    Moderator

sada radi

B051LjKo
    Participant

wierd… isprve mi opet nije radilo… onda sam poslišaoo baxića i zvenuo refresh… gle čuda sad radi…

@troky
    :smt049 !opr019fj

B051LjKo
    Participant

BTW. ne mogu reći da sam nezadovoljan odabirom meča za preview nove statistike 😀 … Nadam se da sam vam porastao u očima :smt077…

BTW. Pepinjo, kamo si se Ti djenuo…. nema te s nama ima već sigurno desetak, petnaest dana?! !opr019g7

LittleCannon
    Moderator

zvuci otrcano, ali imam posla preko glave. Dodjem doma oko 22:00 i jedino sto vidim je krevet. :smt015

RimtuTiTuki
    Participant

BTW. ne mogu reći da sam nezadovoljan odabirom meča za preview nove statistike 😀 … Nadam se da sam vam porastao u očima :smt077…

Di bi nam ti vishe rastao u ocima, sa svojih 2 i kusur si i ovako previsko…

btw. steta sto ne pise roe… mislim da smo zajedno u ovom mechu skupili oko 900 :smt005

Troky
    Keymaster

nazalost ROE ne mogu izvuci iz loga. samo ukupne bodove na kraju svake runde.

RimtuTiTuki
    Participant

nazalost ROE ne mogu izvuci iz loga. samo ukupne bodove na kraju svake runde.

Ma daj Troky, svaka ti cast i za ovo… mislim da ovaj stupanj shmeck statistike nitko nema

B051LjKo
    Participant

Kako se ne vidi ROE… 🙂

Round 3 [01:20]

[00:54](TK) [Ri051]B051LjKo killed [Ri051]Lamb-lover

Round 5 [00:53]

[00:52](TK) [Ri051]Groo_aka_Sir killed [Ri051]B051LjKo

Round 8 [02:23]

[02:24](TK) [Ri051]Lamb-lover killed [Ri051]RimtuTiTuki

Samo fali Rimtu TK…. da ni ne spominjem brojna friendly propucavanja koja nisu rezultirala smrću 🙂 Odoka, svi smo imali roe blizu 300….

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.