Ma jebes pare. Iskreno nisam ni pogledao kolko para nosi.
T32 je zbilja govno. Sve zivo te treka i probija. U biti,za trekat,nemoraju ni ispalit granatu,samo me ruzno pogledaju. Vk3601 me rejpa,jebote. U is3 se to nemoze dogodit.
Zakon, kakva bura na forumu… Uglavnom, s ruskih foruma je na EU forum procurila dosta zanimljiva opaska jednoga od chief developera pod nasumično odabranim nickom SerB (lol)
Q: Игра шлак не возможно играть на немецких танках.
A: Не играйте на немецких танках.
Translation is:
Q: The game is crap, it’s impossible to play on German tanks.
A: Do not play on German tanks.
Nakon ovoga je prenosioc poruke dobio ban na sedam dana iz razloga “postanja samo radi izazivanja nemira na forumu”…
Prejako!
PS. Do not play German tanks se odnosilo na kompetitivni plej, i opasku da prve ekipe na ladderima voze gotovo isključivo Ruse… Pupf!
Picture in spoiler tag depicts the damage caused by JagdTiger (red) and Object 704 (green) over time and with average results every time. The JagdTiger has a 2.7% dps advantage while firing 42.75% more often (every 10.5 seconds as opposed to every 15 seconds).
Time the JagdTiger spent in lead
before 2nd shot: 0% – 0 seconds in lead (of 10.5)
before 3rd shot: 21% – 4.5 seconds (of 21)
before 4th shot: 43% – 13.5 seconds (of 31.5)
before 5th shot: 32% – 13.5 seconds (of 42)
before 6th shot: 31% – 16.5 seconds (of 52.5)
before 7th shot: 38% – 24.0 seconds (of 63.0)
Time the Object 704 spent in lead
before 2nd shot: 70% – 10.5 seconds in lead (of 15)
before 3rd shot: 55% – 16.5 seconds in lead (of 30)
before 4th shot: 63% – 28.5 seconds in lead (of 45)
before 5th shot: 60% – 36.0 seconds in lead (of 60)
before 6th shot: 52% – 39.0 seconds in lead (of 75)
Based on that little study, although the guns selected were very close in dps, a fast firing gun with higher dps takes a while to catch up to the higher initial damage from a slow gun.
Čisto da vam javim da od danas dobijam 750 zlata dnevno jer sam preveo WOT na rvacki (naravno, nije savršen prijevod, ali nisam ja ni ovlašteni i školovani prevoditelj).
Kada igra izađe van, dobijat ću 500 zlata dnevno i to će trajati dokle god bude potreba za mojim uslugama.