HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeTips, leeks & trla baba lan info

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 436 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Ok, ali igram 10 dana i skupio sam 60k i nešto sitno… kako bi soft wipe po svim najavama trebao biti na min 2 tjedna, trebao bi biti na preko 100k…

mislim da ce mi pare biti veci problem…

B051LjKo
    Participant

Pa pare bi zapravo trebale biti manji… o obzirom da ne moraš kupovati tenkove da bi ih otključao… DB je kakvih 1,3M ako se dobro sjećam… to je kikiriki…

MiniGun
    Participant

Samo malo razhmishljanja na glas, pa se slobodno pridruzhite…dali se isplati utuc recimo u tigra sve (107+k expa)…ili uzet dva medium tenkicha npr? Ili potroshit samo za transitional exp, verziju ispod…pa ga/ih pomalo upgradeat…

B051LjKo
    Participant

Ja ti toplo preporučam barem dvije grane… Da možeš igrati s nečim dok izgorena kantica čeka povratak u garažu i opravak…

Ajkula
    Moderator

IS-7 i school bus for me !! 😀

moby
    Participant

Na zadnjem wajpanju su stvar sa parama rijesili tako da si dobio 4k zlata, pa x4… evo parica! 🙂

Ajkula
    Moderator

Za sad imam 451 k expa. Ocel to bit dosta za IS7 ?? 😀

moby
    Participant

Orao javi se, orao javi se,….

VivoxInc., prvi među platformama za komunikaciju glasom na mreži, objavljuje kako će omogućiti igračima Wargamingovog MMO-a, World of Tanks, glasovni HD chat u igri.

Vivox Voice će igračima pružiti priliku glasovnog chata tijekom same igre te u prostoru gdje se sakupljaju timovi. Glasovne mogućnosti su uklopljene u sučelje igre kako bi igrači jednostavno i brzo mogli koristiti komande tijekom igre te ne bi morali izlaziti iz igre i koristiti dodatne programe.

http://www.mmo-base.com/vivox-glasovni-chat-u-world-of-tanksu/12286

Dakky
    Participant

Super izgleda taj soft wipe sa vracanjem XP-a, al mene zanima dal se racuna samo potroseni XP ili i nepotroseni u vidu free experienca i onog sto je skupljeno na tenkovima?

d3uha
    Participant

ja sam negdje procitao da igracima koji igraju s artiljeriom nece priznati skupljene xp

Ajkula
    Moderator

Ja isto. Svi exp sa SPG-om NE IDU u free exp. Ljudi su se zalili da su ti exp bodovi zaradjeni sa kukavickim kampanjem i da se ne zbrajaju u free exp sta su devovi prihvatili.

KrLe
    Participant

Jel vi to palite Daxa ili je to fakat?

Ajkula
    Moderator

Za ozbiljno.

B051LjKo
    Participant

XP se s artiljerijom zarađuje u prosjeku dvostruko brže negoli s tenkićima… stoga su si devovi da bi izbjegli poplavu artiljeričara dali za pravo unijeti korektivne faktore…

Dakky
    Participant

Dobro, recimo da vam vjerujem, i da cu sutra pretrazit gro foruma da saznam da li je to istina, pa ako je, dakle trebo bi potrosit free exp na neke normalne tenkove da bi poslije dobio taj PX nazad?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 436 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.