HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeTips, leeks & trla baba lan info

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 436 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Jebo im ja mater partizansku

– T30 tank: hit points decreased by 50, dispersion during movement and traverse increased by 10%, dispersion during turret traverse increased by 30%;

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/08/world-of-tanks-v65-66-patch-notes.html

Update 6.6. 8-12 avgusta .-)

Srdo
    Participant

Prevoditelji pobjeđuju! :))))

Bosiljko, bio si u pravu kada smo u subotu ujutro pričali: treba se svaki dan ulogirati kako bi se dobilo tozla. Pretpostavljam da će to vrijediti i za svu wiki ekipu i ostale koji su dobijali tozla za dž.

Elem, svi prevoditelji su se pobunili na tu pedersku spiku i ponovo dobijamo 500 g dnevno, ali i dalje ostaje da se moraš ulogirati svaki dan. Trenutno radimo na tome da se i to ukine 😛

Srdo
    Participant

E-50…volio bih da netko tko je igrao s 54kom odigra par partija s njim i da veli svoje mišljenje:)

88L100 može pogoditi Lea na 600 m bez beda, ali dinga sve živo u tieru 9/10. Odlično za trekanje, ali to je to.

105ica je druga priča. Puca svakih 8 sekundi i može razbiti apsolutno sve.

Sam tenkitj je tvrdo djubre, bounca me T30 i IS7 odnaprijed, a dovoljno je agilan da se mogu vrtiti zajedno s 54kom i jebati je ružno u dupe. U desetak partija, za razliku od Panthera i Panthera 2, NITI JEDAN modul nije bio oštećen i NITI JEDAN član posade nije zaginuo, a, bogami, nisam bio niti jednom zapaljen. Ne znam da li sam imao sreće, ali ako se ovako nastavi, igram s ovim čudom do smrti.

I, da, djubar ide 60 na sat:)

RimtuTiTuki
    Participant

RimtuTiTuki
    Participant

WoT je objavio planove za sljedećih godinu dana… znamo i sami kako su pouzdani po tom pitanju…

Srdo, novi TDi bi trbali stići do kraja godine

http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/world_tanks_release_plan_2011_2012

Srdo
    Participant

Rimtu, vidio sam još jučer i pričao s Uljanovom i Vencom; oduševljeni su za plan realizacije ruskih heavya ;D

Ne očekujem u ovoj godini niš pametno od njih 🙂

zek0pek0
    Participant

koja pušiona….jel ko tu vidi T34 kao premium tenk

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html

Uljanov
    Participant

• T34 will be substituted for M103.

Players who have a T34 in their garage at the time of the revision will have it replaced with a M103 with the respective module setup and a 100% crew.

Additionally they will also get a T34 as a premium tank with the old crew and an extra garage slot.

No additional refunds are planned.

Uljanov
    Participant

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://mirtankov.net/soft/3395-wot-tweaker.html&usg=ALkJrhj8uBL_PtdtZ-WhwEu77yNYe9qR3A

Stvar za uklanjanje dimova i plamena..znatno poboljšava FPS kod pusanja eksplozija itd..

Jako jednostavno za korištenje i jako jednostavno vratiti na početne postavke!!!

RimtuTiTuki
    Participant

Možda bude akcija ovaj vikend. Ovo je c/p sa NA servera, ali overlord je potvrdio da će ista akcija biti i na EU. Jedino nije rekao kada, ali pretpostavljam da će biti i isti datum.

Here is a list of the many specials we will be having this weekend, from October 14 (starting at 4 AM PDT) to October 17th (ending at 4 AM PDT):

* These tanks will be half price and earn double credits:

o PzKpfw 38 nA

o PzKpfw IV

o PzKpfw VI Tiger (P)

o VK 3001 (P)

o T-28

o KV

o KV-3

o IS

* These premium tanks are also half off:

o PzKpfw B2 740

o Matilda

* 5x XP for the first victory each day (on each of your tanks)

* Enlarging barracks are half off (150 gold)

* 100% crew training is half off (100 gold per member)

* Retraining crew to 100% primary skill will be half off (100 gold)

* Training a crew bought with a tanks to 100% also half off (100 gold)

[CTN]Razor
    Participant

Kul, dosta ruskih tenkova na losti….imat cu s cim popunit sve ove silne slotove koji se sljevaju sa IGN-a….

Uljanov
    Participant

Promjenili su match making za low tier premiume..drastično..

Do tiera 5 sam skoro svaku top tenk i sa Tinom i sa B2 i sa T127..sa Matildom i Ramom sam uvjek pri vrhu ako nisam top tenk..

Opet je postala jebena uživancija.. :smt020

Danas sam si piknuo Churchila..na 75% posada pa polako..

[CTN]Razor
    Participant

novi matchmaking je ful dobar..bar sto se tice lvl 9 i lvl 10 tenkova…zna bit po 2-3 lvl 10 tenka i sve ostalo lvl 9 tenkovi…fajtovi su ful jaci nego prije.

Cak i kinez dodje u bolje timove…rjetko kada ide ispod 1200 expa nakon ovon njihovog tweekanja.

zek0pek0
    Participant

fala ekipa

nisam stigo sinoć to reč ili natipkat

killerLSDcRo
    Participant
Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 436 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.