Home›Forums›World Of Tanks›WoT Caffe›Tips, leeks & trla baba lan info
-
AuthorPosts
-
November 29, 2010 at 15:59 #20030
KrLeParticipantProblem je sigurno u meni, ali bih ga kompenzirao oklopom i topčinom…
November 29, 2010 at 16:01 #20031
DakkyParticipantPo meni je jedino rijesenje da se postave sva tri stabla da budu ravnopravna, inace ce zbilja igra zavrsiti na 12 IS-7 i 3 najvece artiljerije.
Dakle trebalo bi razraditi stabla do kraja, ili smanjiti broj Tierova, odnosno napraviti da se Tier 5 Light tenka moze nositi sa Tier 5 heavy tenkom, makar na nacin da ima puno manji oklop ali veci damage, jer trenutna situacija vodi iskljucivo ka igranju najjacih TD-a i Heavya. Mediumovi su samo da ih moras odigrati, kao i Light tenkovi.
Ovako sam ja to zamislio:

Dakle Tier 10 light tenk se moze uredno nositi sa Tier 10 medium tenkom, ali i sa tier 10 heavy tenkom. Na taj nacin bi osigurali raznovrsnost, samo ne znam da li je to izvedivo… i da li ima smisla.
Jos jedna od ideja bi bila: uvodjenje blata i “pravog” pijeska, odnosno da fizika dode do izrazaja, pa da Heavy tenk moze “zapeti” u dubokom blatu, dok bi recimo lagani tenk prosisao bez problema. Ista stvar bi trebala biti i sa pijeskom, gdje bi lagani tenk lakse trebao savladavati teren nego tesko kojem bi do motora dosao pijesak…
Attachments:
You must be logged in to view attached files.November 29, 2010 at 16:56 #20032
B051LjKoParticipantProblem je sigurno u meni, ali bih ga kompenzirao oklopom i topčinom…
😀 :smt031 :smt044 :smt044 :smt044
November 29, 2010 at 16:57 #20033
B051LjKoParticipantNovember 29, 2010 at 17:18 #20034
B051LjKoParticipantPo meni je jedino rijesenje da se postave sva tri stabla da budu ravnopravna, inace ce zbilja igra zavrsiti na 12 IS-7 i 3 najvece artiljerije.
To pak nema smisla, po meni bi trebalo uvesti fore iz CoH-a, recived accuracy… tako da Heavy tenk ima puta 0,d[ebiliti] za gađanje light tenkova (recimo 0,7), tako da bi lightovi lakše migoljili uokolo… i tako da bi ti fakat trebali tvoji lightovi i mediumi da ih ulove…
I da, valjda svaki tenk osim Mousa bi s dupeta trebalo bušiti 50 mm L60 topom na leopardu…
November 29, 2010 at 21:03 #20035
DakkyParticipantPo meni je jedino rijesenje da se postave sva tri stabla da budu ravnopravna, inace ce zbilja igra zavrsiti na 12 IS-7 i 3 najvece artiljerije.
To pak nema smisla, po meni bi trebalo uvesti fore iz CoH-a, recived accuracy… tako da Heavy tenk ima puta 0,d[ebiliti] za gađanje light tenkova (recimo 0,7), tako da bi lightovi lakše migoljili uokolo… i tako da bi ti fakat trebali tvoji lightovi i mediumi da ih ulove…
I da, valjda svaki tenk osim Mousa bi s dupeta trebalo bušiti 50 mm L60 topom na leopardu…
Pa eto ti dobre ideje, napisi im na forumu.. jer cemo zbilja igrati samo sa hevijima
November 30, 2010 at 08:42 #20036
B051LjKoParticipantU biti Panther i taj T-44 su super tenkovi. Dobar igrac i taj tenk bez problema mogu razbit Tigra ll ili IS-3. Imaju isti top al su brzi za popizdit.
Ma super su moj kurac… Nemaju isti top kao i Heavy istog Tiera (Tier 7, Tiger + duga 88ica, db + kratka 88ica = ogromna razlika) (Tier 8, Tigar II Duga 105 ica, Panther Duga 88-ica, ogromna razlika)…
Prije patcha je T-44 bio ultra jeben tenkm, jednako kao što je Leopard bio ubar zabavan… Sad su oba sranje… U 8 od 18 situacija, jedan T8 Heavy će sam ubiti dva T8 mediuma…
Retardrirano u svemu je da skauti imaju manji view range od teškaša koje bi trebali spotati… .Po svim svojim karakteristikama, IS7 je bolji skaut od T-44…
November 30, 2010 at 09:15 #20037
AjkulaModeratorMa o cemu ti pricas ???
Ja cu uzet Panthera a netko drugi ,recimo Moby,nek uzme T-44. Ako nas ti ubijes sa svojim Tigrom ili Tigrom ll ,ja placam tebi i tvojoj curi veceru gdje fod zelite.
Ti samo pricas o kalibru topa i demidju koji radi, a ne spominjes brzinu istog.
Normalno,ako se snajpamo na kampinovki da cu ih rasturit s tigrom ll.
Imao sam bliski susret s T-44 i razvalio me. Zasto ? Zato sta on brze vozi nego sta se moja kupola okrece. Covijek se vozio u krug oko mene i prco me.
Zato govorim, taj tenk i dobar igrac mogu bit jebena kombinacija.
Iskreno, na bojistu vise bih volio srest bosiljka u tigricu nego neku budalu u pantheru.
A sta se tice view ranga to se slazem da je debilana. Ispada da je tip u Loltraktoru cetverooki sljepac a tip u Is7 zdere mrkvu i zovu ga jastreb.
November 30, 2010 at 09:39 #20038
B051LjKoParticipantMa o cemu ti pricas ???
Ja cu uzet Panthera a netko drugi ,recimo Moby,nek uzme T-44. Ako nas ti ubijes sa svojim Tigrom ili Tigrom ll ,ja placam tebi i tvojoj curi veceru gdje fod zelite.
Ti samo pricas o kalibru topa i demidju koji radi, a ne spominjes brzinu istog.
Panther i T-44 su Tier 8, Tigar je Tier 7, i da, izgubiti će 2:1, stvarno čudno… I da, pojesti će te T-44 ako si nasred polja i on krene cirklati oko tebe… S druge strane, taj isti T-44 umire od dva dobra šuta iz IS3, ili tri dobra šuta duge 105-ice na Tigeru 2…
Stvar je jednostavna, teškaši imaju bolje topove, bolji view range, bolji oklop, 50 posto više hit pointa i ubrzavaju skoro pa jedako… JEDINA stvar u kojoj su mediumi u prednosti je krajnja brzina i “olfa okretnost” a to nije ni blizu dosta da da bi to kompenziralo…
Dva mediuma koji su istog Tiera kao i teškaš bi ga trebali raspomadati, bez daljnjega; trenutno je upitno da li će ga uopće uspjeti ubiti… to nije normalno… Da ne spominjem koliko se mediumu uopće teško približiti teškašima u trenutnom meta playu, to uglavnom izgleda… pufff, tracked, puff, mrtav… bok… Igraš samo Tigra II i artiljeriju, probaj se malo igrati s mediumima pa ćeš vidjeti… ja sam otključao DB-a, kakav gubitak vremena i novaca…. Tek se trebam izjebati kao manijak da bi došao do motora i kupole, jer tek tada mogu otključati 88.icu… i to kratku, koja je govno kada treba probiti bilo što teže od Tier 6…
November 30, 2010 at 09:39 #20039
RimtuTiTukiParticipantU jedan na jedan, mediumi su puno bolji…
Ali meni se čini da što su viši Tierovi u igri, to je više snipe-anja, kempanja, i sličnog… I onda šta ti vrijedi brzi tenk, kad je cijeli protivnički tim u šumi… ako si brz, možda će te falit njih 13torica, ali i dalje ima njih dvojica koji će te pogoditi i razvaliti ti tračnice, a onda is mrtav jako brzo…
November 30, 2010 at 09:50 #20040
B051LjKoParticipantU jedan na jedan, mediumi su puno bolji…
MOLIM?!?!! U 1 na 1 koji će medium pobijediti teškaša iste razine?! Panther u 1 na 1 nema što tražiti protiv Tigra, a Tier je iznad njega…
BTW. Imam potrebu izbiti glupu floskulu o Pantheru kao uber snajping tenku… Po čemu je on to bolji za snajpanje od Tigra?! Imaju isti top… ima manje hit poita (osjetno), jedino ima više šanse da će bouncati i to je to… Da ne spominjem koliko je lakše doći do Tigra!!! Na putu do Panthera je muka isusova; govno od govneta pod imenom VK3001P, zatim solidni DB, koji je protiv hight tireva zapravo govno jer te čeka muka isusova do turreta i 88.ice… i kada jebeno napokon otključaš panthera, puni forumi pljuvanja koji je taj tenk zapravo govno dok se ne upgrejda do kraja…
Ono, čemu to?!
November 30, 2010 at 09:54 #20041
TrokyKeymasterstalno netko po nečemu pljuje.. postoji li ijedan tenk po kojem nitko ne pljuje da se bolje pripremim za soft wipe?
November 30, 2010 at 10:20 #20042
RimtuTiTukiParticipantMOLIM?!?!! U 1 na 1 koji će medium pobijediti teškaša iste razine?! Panther u 1 na 1 nema što tražiti protiv Tigra, a Tier je iznad njega…
Bilo koji u slučaju da mu heavy ne sjebe tračnice dok se ovaj približava… kad ga ušemi i počne se vrtiti oko njega, nema mu više spasa… Osim ako ga ostatak ekipe ne pokrije.
Pa i Ajki ti je to rekao, ili misliš da imaš više iskustva od njega :smt016
@Troky: svejedno ti je koji odabereš… od peča do peča će se mijenjati omjeri. Izgleda da će sada pojačati IS seriju, a oslabiti Amere… A šta če napraviti nakon toga…November 30, 2010 at 11:18 #20043
B051LjKoParticipantBilo koji u slučaju da mu heavy ne sjebe tračnice dok se ovaj približava… kad ga ušemi i počne se vrtiti oko njega, nema mu više spasa… Osim ako ga ostatak ekipe ne pokrije.
Pa i Ajki ti je to rekao, ili misliš da imaš više iskustva od njega :smt016
Nema šanse, ali nikakve… Ako si baš na sred livade, da, moguće je… još te redovito netko drugi bubeta… Ali inače je dovoljno s dupetom se nasloniti na zid pa će kurac cirklati oko tebe… ponavljam, t-44 umire u 3 šuta od Tigra 2, 4-5 šuteva od tigra 1; IS linija radi još veći demiđ…
Da ne spominjem koliko je lako trekati tenk… kao i da T-44 ima ammo rack gdje god da ga pogodiš… Ono, totalno pretjerujete s moći tih mediuma… Prije peča je T-44 jeo tigrove za doručak… iz razloga što je više manje uvijek mogao doći blizu… sad je krepalina u 7 od 10 slučajeva dok se uopće proba približiti…
November 30, 2010 at 11:21 #20044
B051LjKoParticipantUostalom Rimtu, probaj u CQB-u s Pz.IV cirklati oko KV-a 3, to ti je samo jedan tier iznad tebe… baš me zanima koliko ćeš živjeti… Umireš u dva šuta… da ne kažem jednom…
-
AuthorPosts
- The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.