Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

?! Jesi li siguran,,, koliko ja znam (i kakva iskustva imam) garancija se ne produžuje, bez obzira što su ti dali novu grafičku (ako jesu? i koju?)

Naime, svojevremeno sam redovito kupovao pržilice (isprva CD, a zatim i DVD) i naredao sam ih 16 komada ukupno… S time da bi svaka crkla nakon 8-10 (Plextor) mjeseci ili u gorem slučaju nakon 6-7 (non plextor) i uglavnom sam jednom imao pravo na jedno uvažavanje reklamacije (čitaj novo pržilo) slijedeći put kad bi krepala, morao bi kupiti novu…

RimtuTiTuki
    Participant

Imao sam xfx6800 kupljenu 17.10.2005 – garancija 12 mjeseci… A dobio sam 7600GS – garancija 24 mjeseca. A na sve to skupa gledaju kao da sam kupio 7600 pred godinu dana…

crono
    Participant

Stvar je u tome da u slovu zakona pise:” Ako je proizvodu zamjenjen neki veći dio ili je zamjenjen novim prizvodon, jamsto se produljuje za onoliko mjeseci koliko ima takav novi prizvo!” (Nije baš tim rijecima ali tako nekako , neda mi se sad traziti da paste-am zakon o potrošaćima)

Ali isto tako u jamstvenim listovima od većine firmi piše sljedece:

” Ukoliko je popravak prizvoda trajao duže od 7 dana jamstvo se produzuje za onoliko dana koliko je proizvod bio u servisu izuzev onih prvih 7 dana”

U wc-milu ti se nebi produžilo jamstvo.

A to sve znam jer mi je neki dan bila inspekcija 🙂

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.