HomeForums[Ri051] Members OnlyServerTrenutak (ne)inspiracije

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Pala mi je napamet jedna idejica pa me zanima što ostatak cijenjenog nam klana misli o tome…

Dakle, pretpostavimo da se naš server vratio u EU i da sve štima po tom pitanju (nadam se da će uskoro i biti tako)… Možemo ponuditi najam našeg servera malim i ubogim klanovima SAMO za MEČEVE za recimo… $15/mj. Sami donesite zaključak koliko bi nas mjesečno koštao server ako nađemo 4 klana. !Pop

Naš server provider ima jednu fora stvar, a to je ‘donation system’… Svatko tko se registrira na njihovim stranicama može uplatiti nekakav iznos na ime bilo kojeg klana, tj. servera. Primjer linka na naš server možete vidjeti na:

http://www.artofwarcentral.com/main.asp?page=payments&d=145526

!rock_on !rock_on

B051LjKo
    Participant

Ja sam protiv… 4 uboga klana sa svatko 1.5 mečeva u prosjeku znači da i mi imamo doslovno server samo za mečeve jer nećemo stići igrati pošteno ako nam budu krali server stalno…

LittleCannon
    Moderator

Bojim se da bi sa 4 dodatna klana doslo neminovno do preklapanja termina igranja, osim toga svi bi morali znati server password ili bi netko trebao biti zaposlen kao server admin. Osim toga sada nas je 14 i clanarinom od 30 kuna se pokrivamo.

Mislim da ovaj put ne ramisljamo jednako i duhu takvog razmisljanja ne bih podrzao ovaj prijedog.

Ajde da cujemo ostatak sto mislite o ovoj ideji pa da zbrojimo glasove.

B051LjKo
    Participant

Osim toga trenutno stanje u kasi i mjeseci free servera koje nam duguju sugeriraju da imamo osiguran server slijedećih 6 mjeseci; tako da stvarno mislim da nam gužva ne treba…

BTW. Ali bi mogli staviti obavjest na pocetnu stranicu kojom ubogim mini klanovima mozemo povremeno posuditi server (bez naknade jer smo velika srca i siroke ruke) da malo iskuse scrimove…

A za to im sami mozemo setupirati server…

Troky
    Keymaster

njah, previdio sam jednu ‘sitnicu’, a to je da kad nam server presele u EU vjerujem da ćemo više vremena provoditi na njemu i onda moj prijedlog nema baš previše smisla… kao što rekoh: trenutak (ne)inspiracije. !ohman

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.