Home›Forums›World Of Tanks›WoT Tactics›TS Disciplina!
-
AuthorPosts
-
January 26, 2011 at 13:24 #20889
B051LjKoParticipantZvuči zgodno, trebalo bi probati
January 26, 2011 at 13:46 #20890
KrLeParticipantArgumentatio felatio,
Nego, avaj, baš bi bilo zgodno da složimo neke taktike, al za ozbač. Podržavam inicijativu, ali imam dojam da smo krenuli u krivom smjeru. Naime, kolko god smo nagrindali tier 10-ke, imam dojam da se još ne poznajemo dovoljno, da ne znamo dovoljno mape i da jednostavno nije dovoljno vremena prošlo za kvalitetan plan. O čemu se radi?
Mauntain pass – tko uzima 203? Rimtu ili Ajki, tko ide na brdo – Nebojša… Zašto? jer se to pokazalo efikasno…
Da ne spominjem CSAR…
Drugim riječima, kad ja dođem u WOT-u do stadija da mi se loada mapa i ja točno znam gdje idem i zašto, tada ćemo moć pričat o company taktima jer ću onda ja reć, ja vozim toito i na toj mapi idem tamo jer ću im jebat mater… A nek me XXXX pokriva s XXXX jer ćemo im onda jebat i prababu u drugom koljenu…
A tek kad Ajki zaspema u 14:38:45 na XXXX piksel i zvekne njih 4 na hrpi…
Kužiš?
Za sada se slažem s nekim generalnim planom, ali ne predetaljnim, dok kamenje i pozicije na mapama ne dobije ime u stilu “bosiljkov zidić”, “trokijeva pozicija”, “moćni”…
January 26, 2011 at 14:01 #20891
AjkulaModeratorZa sada se slažem s nekim generalnim planom, ali ne predetaljnim, dok kamenje i pozicije na mapama ne dobije ime u stilu “bosiljkov zidić”, “trokijeva pozicija”, “moćni”…
“dakkyijev penis” moze bit onaj dugacki,grbavi puteljak na Sand Riveru. 😀
January 26, 2011 at 14:06 #20892
DakkyParticipantKrle, imas jos jedan pljesak, ne znam koji je to :smt 🙂
Uglavnom ja sam najjaci sa skautima, to mi lezi i volim brzu, lezernu igru, pa ako treba skaut tu sam.
Onda Arty, onda T-54.
Sa T-54 mi je uber zadovoljstvo zaletit se na protivnicku artiljeriju, ali tek nakon minute-minute i pol.
Dakle imajte to u vidu kod razmatranja taktike, to se do sad pokazalo najuspjesnije.
January 26, 2011 at 14:49 #20893
B051LjKoParticipantZa početak bi bilo zgodno da se okvirno napiše u kojem regionu bi netko trebao stajati / pokrivati ga… kao i ako znate za kakvu zgodnu poziciju, da je ucrtate u kartu, (kao ja na primjeru enska)… čisto kao opciju, da ljudi znaju da je tamo zgodno zbuksati se…
January 26, 2011 at 20:52 #20894
DakkyParticipantJa sam za dogovore za taktiku u onih 30 sekundi prije pocetka partije, ali ponavljam, bitno je da se raspodjelimo po platunima tako da nas 3 mediuma imamo tisinu i dogovor kamo cemo, heviji isto, arty isto
Jer dogovarat sad nesto unaprijed nema smisla jer ne znamo na sta cemo naletit.
Nije ovo Armija kao sto je Krle rekao, pa da su svi covjeculjci isti, svaka partija zahtjeva drugaciji pristup i pobjedu moze osigurati jedino uigrani tim
January 26, 2011 at 21:31 #20895
B051LjKoParticipantDogovaranje taktike u 30 sekundi prije početka partije se pokazalo punim pogotkom, kako u armiji, tako i u tenkićima…
January 27, 2011 at 01:53 #20896
DakkyParticipantDogovaranje taktike u 30 sekundi prije početka partije se pokazalo punim pogotkom, kako u armiji, tako i u tenkićima…
Slazem se da to nema smisla ali mi je glupo dogovarati sad nesto unaprijed “ti desno ostali ljevo” kad se ne zna raspored protivnickog tima, mozda imaju 12 artija i 3 skauta ili 15 mediuma, za svaku kombinaciju je potpuno drugacija taktika… ali, tebi svaka cast na trudu 🙂
January 27, 2011 at 07:28 #20897
B051LjKoParticipantPa jel jebeno teško pročitati topice s mapama, da se okvirno zna što se treba pokriti… eventualno sugerirati gdje postoji kakva zgodna pozicija koju se može iskoristiti ili ne… jel tako jebeno teško probat bit cito na TS-u barem nekoliko company partija, čisto da vidimo kako to funkcionira… Mislim ako neko ima takvu jebenu potrebu stalno lajat sa svojim platoonom ništa ga ne košta podignut i TS2 paralelno, mjutat mic na trojki i lajat do besvijesti bez da ikome smeta (mada kao što troky kaže, to se vjerojatno može riješiti i unutar TS3)
WoT ima jedan veliki nedostatak u odnosu na armiju, što se uigravanja tiče… Nemreš za probu danas lupat samo Ensk ili Himmelsdorf pa da si za sutra uvježban, nego ćeš u tri sata igre iste možda odigrati nijednom… Za training battle smo vjerujem svi prekomotni i nikom se neda (barem ne u ovoj fazi gdje službenog laddera još nema)…
Kompetitivni plej je drugi svemir u odnosu na bezbrižno napucavanj; dakle jednako kao i u armiji; s jednom bitnom razlikom; tamo je jedan mandril ana Nejmi bio u stanju sam dobiti partiju u barem 50 posto slučajeva (bilo pobio ih je sve, bilo pobijo je dvojicu, odnosno pola tima), ovdje jedan igrač teško može napraviti takav urnebesan nered, pogotovokada su svi Tier 9/10; Dakle ili ćemo se potruditi da taj company ima smisla, ili ga nećemo igrati… barem ja ne mislim…
January 27, 2011 at 11:32 #20898
DakkyParticipantGeneralno se slazem s tobom bosiljak i ne, nije tesko procitati topice, doduse vec sam ih procitao, ali ih nisam bas popamtio, treba to uigrat bar svaku mapu 10-tak puta da stvar legne na svoje mjesto
January 27, 2011 at 12:44 #20899
AjkulaModeratorWoT ima jedan veliki nedostatak u odnosu na armiju, što se uigravanja tiče… Nemreš za probu danas lupat samo Ensk ili Himmelsdorf pa da si za sutra uvježban, nego ćeš u tri sata igre iste možda odigrati nijednom…
Povlacim paralelu izmedju ovog i Krletove recenice o “mocnom”, “Trokijevoj poziciji”,”Bosiljkovim zidicem” i ” Dakkijevoj straznjici”..
Armije se puno razlikuje od WoT-a (ful sam pametan). Znaci,tamo biras na kojem serveru ces igrat i koju mapu. U WoT-u ne mozes.
Na Armiji smo lupali SF Ekstrakciju po cijeli dan,noc i tako par godina. Nazivi poput mocni,lijepi,ruzni..nisu dosli preko noci. Utuklo se puno puno sati da bi dosli do tih naziva. I to samo na jednoj mapi !!! I nisu samo nazivi bili bitni. Onaj tko je redovito pichio ekstrakciju je uvijek znao da je Troky na vrhu srusene,Pepe ispod njega i viri mu samo celenka, Armada i Krle na mocnom, ja na deli krovu…itd. U svakoj situaciji si znao di je tko.
Po toj racunici,da bi dobili slicne nazive u wot-u,i tko voli gdje kempat, trebali bi igrat jedno 13 i pol godina.
Mislim da su pojedini clanovi sve ovo uzeli previse ozbiljno.
Pisu se kolumne,crtaju karte,a nitko ne razmislja o tome da nas 10 nemoze igrat clan wars. Za to je potrebno 40-50 ljudi. Jebote, pa jedva nas se znalo skupit za 4 vs 4 u Armiji.
January 27, 2011 at 13:09 #20900
B051LjKoParticipantMislim da su pojedini clanovi sve ovo uzeli previse ozbiljno.
Kaže onaj koji još malo pa je otključao sve Tier 10 tenkove u igri 😀
Pisu se kolumne,crtaju karte,a nitko ne razmislja o tome da nas 10 nemoze igrat clan wars. Za to je potrebno 40-50 ljudi. Jebote, pa jedva nas se znalo skupit za 4 vs 4 u Armiji.
A jebi ga, da nije bilo kolumne, ne bi danas ni lupali WoT (i očito ne samo mi); nacrtane karte prije svega služe kao priručnik za Company bitke koje i odigravamo, barem trenutno… Što se Klan Warsa tiče, tu si u pravu… trebat će puno ljudi, i to bi se moglo pretvoriti u svašta… A što sad, pustimo stvari da idu svojim tokom… će da vidimo… Za sada nas je potencijalnih lako blizu 20; tko bi to rekao pred samo mjesec dana…
January 27, 2011 at 13:14 #20901
AjkulaModerator21 !!
Dakky vrijedi za dvojicu . 😀
January 27, 2011 at 14:26 #20902
TrokyKeymasterToponima na ekstrakciji su nastali u prvih par sati igre pa bi se moglo reći da su nastali preko noći samo su kasnije dobili dublje značenje :smt066
Dobit će i WoT svoje toponime… Dakkyjev penis je dobar početak !opr019h4
January 27, 2011 at 14:45 #20903
AjkulaModerator😀
Postoji i “Dakkyijeva straznjica” (-onaj plato na Kareliji,u sredini klanca
i postoji “Dakkyijeva jaja” – onaj prijevoj na Abbeyu kad se penjes na brdo.
-
AuthorPosts
- The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.