Daklem, ukratko, s obzirom na sve veci broj padobranaca i gostiju koji dolaze na nas TeamSpeak server, Troky nam je napravio kanal nazvan “Ri051 only”.
Ako postavite opciju Default Channel unutar postavki Bookmarka u “Ri051 only” (bez navodnika), nitko nece znati da ste se spojili na server osim samih Ri051 clanova. Takodjer, svi gosti na TS-u vas nece vidjeti da ste spojeni na server, dok cete vi vidjeti sve koji su spojeni u drugim kanalima. To, ponavljam, vrijedi za sve Ri051 clanove, odnosno, drugim rijecima, clanovi ce se vidjeti medjusobno tj. tko je u kojem kanalu, pa i one koji su u Ri051 kanalu.
Evo i prigodne slikice, kako to postaviti, naravno kliknuti OK nakon unosenja imena defaultnog kanala…
Moguce da sam malo zakomplicirao sa objasnjenjem, ali mislim da ste shvatili…
Isto tako, u Platoon 3 kanal mozemo samo mi Ri051-ovci uci dok u prva dva Platoon kanala mogu svi.
Dodatak: Ako nista ne promijenite u svojim postavkama, sve ostaje kao i do sada, nema nikakvih promjena, osim tog kanala u koji se mozete spojiti, i doslovno nestati sa servera (postati nevidljivi gostima)