HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsVikend ESL..

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 97 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Prvi meč pass;

Drugi meč, Cliff, setup s 2 artija i T29, uvjerljiva pobjeda i dobro odigrano

Treći meč, Lakevill, 5 teškaša i dvije svijeće, jako dobro odigrano i pobjeda

Četvrti meč, Prohorovka, ISU, pershin, 3x IS3 i dvije svijeće protiv dosta neobičnog setupa, 3 KT-a, VK2801, Pershing, Sturmpanzer i Bison… Nabili nas…

Lako je biti general poslije bitke ali; greške

ISU nije ispalio metka cijelu partiju, 3x IS3 je prihvatio borbu sa polu hulldownanim KT-ovima, i ispušili, što je bilo i za očekivati… Sve u svemu, možemo mi to puno bolje…

Ali nema veze, četvrtfinale je dobar rezultat…

PS. Zvonzi leti iz ESL rostera zbog

a) neozbiljnog potvrđivanja i otkazivanja

b) retardirane slike u profilu ESL-a na koju je dva puta upozoren, i zbog koje svi možemo biti kažnjeni, a isti se nije udostojio promijeniti je…

Ajkula
    Moderator

Svaka casr ljudi !

Prva dva meca smo im jebali mamu i pokazali kako se igra.

@Isu-152

To sta on nije ispalio metka uopce nije problem. Nije ispalio ni na Lakevillu pa smo ih poderali. On je bio tamo da cuva desnu stranu i bazu i to je napravio. Da su svi tigrovi krenuli na njega,onda bi se govorilo da Pershing nije ispalio metka. Jebiga,jos uvijek ne mozemo citat neprijateljeve misli. 🙂

Problem je bio fight na lijevoj strani s King Tigerima,u koji smo usli neagresivno i to je to. Moramo se drzat skupa.

Jos jednom svaka cast svima .

d3uha
    Participant

klap klap

B051LjKo
    Participant

I ako se mene pita, odjebao bih setup od 3 IS3-ce osim ako nije neki ludi flank rush u pitanju… KT i T32 brže pucaju, odnosno opaliti će dva puta prije IS-a što u čoporativnom fajtu može značiti razliku između pobjede i poraza…

Dakle berem da je 2x IS3 + 1KT/T32 pametnija varijanta…

Warsteiner
    Participant

bravo 1/4 finale nije uopće loše,(još da ubacimo malo treninga da se posložimo za razne taktike) eto nas u finalu bez pola problema 🙂

who dares wins

KrLe
    Participant

1/4 finale sam ja popušio, 3 dinga, 2 pogotka i jedan miss… jebo sebe.

rezultat: 1 KT na 14% jedan na 18% i treći isto načet, dakle taman je falilo mojih 3 pogotka…

moby
    Participant

@Isu-152

To sta on nije ispalio metka uopce nije problem. Nije ispalio ni na Lakevillu pa smo ih poderali.

Neistina! Ako malo premotash film sjetit ces se da je na LakeVilu medium probao proc kroz dolinu, Sike ga osvijetlio, ja raskomadao… Cisto ono… statistike radi 😉

BTW, slazem se sa Bo51 oko toga da ISU koji ne puca, potpuno fulana investicija!

To nam se desavalo i u onim prvim matchevima di smo skuzili da ISU u napadu malo znaci, u obrani je pun pogodak.

Dakle, mjenjanje setupa ovisno o taktici same mape i protivnickoj postavi.

B051LjKo
    Participant

Točno, ako igramo bez artija na otvorenoj mapi kao što je Prohorovka, brijem da će ISU češće biti kurac nego pogodak… Ako već idemo na juriš, onda nek je juriš do koske, a ne pola juriša 🙂

Ajkula
    Moderator

Kako ste pametni poslije bitke. 😀

Drugi vikend vi vodite momcad,pa cemo rushat bez ISU-a.

RimtuTiTuki
    Participant

Odlično, znači definirali smo tko kroji taktiku sljedeću put. Bosiljko i Moby.

Što se mene tiče Ajki je složio fantastičnu taktiku za Cliff i Lakeville, i poprilično dobru taktiku za Prokhorovku koja nam je bez problema mogla donjeti pobjedu.

Da je VK2801 pukao koji minut prije, nas troje bi s druge strane krenulo u kep, i netko bi se od njih morao povući, i onda bi ih imali 100%… Tako da mislim da nismo popušili zbog taktike.

Uljanov
    Participant

Svaka čast dečki..ODLIČAN REZULTAT!!!!..

Troky
    Keymaster

Nikoga ne zamimaju zadnje kvalifikacije sutra u 18h?

http://www.esl.eu/eu/wot/ems9_last_chance/

Uljanov
    Participant

Ja sam za al malo mi je gužva da vodim sve..malo sam previše u taktikama za Drill..pa ako bi se neko uvatio posla ja sam 100% in!!

Ajkula
    Moderator

Ja sam sutra off. Tek u nedjelju ujutro dolazim.

MiniGun
    Participant

Ima li zainteresiranih uopce? Ja bi, ako se skupimo…

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 97 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.