blah, fuj 2.7 fuj punkbuster, sad sam malo blizzardiro, kakve gamadi se skupilo, fuj, sva sreca da sam tata mata na mapi inace ode FR nizvodno. LIK u assaultu, nikad ga vidio prije, rusha unutra, kolje sve pred sobom i heka obj svaku rundu. Onda je dobio po piksi od mene par puta, pa se rekonekto sa 100 honor akountom i doso k meni u def. E sad, ja lijepo rush preko zida i poginem i snimam njegov gameplay. Najprije, mali ne prestaje se micat lijevo desno gore dole, i to sve po top roofu, a ima sniper i dijeli headshotove preko pol mape iz trceceg stava, onda malo igra normal, pa onda opet malo, onda se joina neki frend u ass pa pistoljem kolje def, jednog po jednog i uleti u zgradu a nas malac sa krova kroz zgradu ravno tamo kamo je ovaj krenuo (south office), znači nije zakempo kod obj sto bi 99% ljudi napravilo, nego drito rush pred njega i normalno dobije po tamburi, chime? pistoljem. mislim LOOOOOL, ne trude se ni skrivat.
laganini diskonekt, sad se mislim dal da deletam onaj guide za blizzard sto radim