HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaZa tračerske kuje….

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 135 total)
  • Author

Odjebaus
    Participant

Vidio ja Cigana jučer ali u nejebici, tj. bez FFC ispred :smt045

Zar ste se posvađali?

Ganci
    Participant

Vidio ja Cigana jučer ali u nejebici, tj. bez FFC ispred :smt045

Zar ste se posvađali?

ne ne razisli smo se ko kad platis dobru kujo 😀

svi sretni :smt040

malo smo se razisli u razmisljanju i to je to, nis vise nist manje…

no i dalje ja imam svoje kuje tam :smt098

B051LjKo
    Participant

A smrdež… border smo odigrali 3-5, s time da smo bez veze izgubili prvu, nismo se niti snaši… da bi kasnije dosli do zakljucka kako za ass 6 min zna borderu i ne znači baš nešto…

Tunnel klasika, uz smrdež… prve dvije su nas potaracali kao životinje, treću im je krle jebao majku milu i krknuo trojicu, i onda nastupa ri051 show, imamo 3:1, crono flesha mene koji držim pinnanog grzu u jednoj od rupa, grza kolje mene, zatim crona i onda Krleta kroz mrak naslijepo ubija ga crvenog…

Zadna je bila ful zanimljiva, oni fleshaju dvojicu svojih, pretpostavka je da su trojica fleshanih (2+onaj koji je fleshao) u njihov prolaz lete jos dvije nase fleshice i sekundu poslije nacoigled fleshani grza, skroz sa drugog dijela (iz dubine hodnika) ubija nas kao zecove…

Toliko

Gnjida
    Participant

Mislim da su Deca ipak mrvicu lakši protivnici….barem što se Bordera tiče….a što se tiče Tunela….mislim da bu bilo kukuleleeeeeee……izbole me pčele! !opr019ft Daj mi samo reci…jel bilo u tunelu superbrzih fleševa i pokušaja dolaska s leđa???

KrLe
    Participant

Bilo je brdo flesheva kojima je bilo umanjeno djelovanje, bar sam ja takav dojam stekao. Mene jedna fleshica nije fleshala u tunelu, a pala je 2 metra meni iza leđa. netko od njih je fleshao 2 svoja (rush dolje) bosiljko i ja smo bili na 3 metra dok smo izvirili u njihov tunel stekao sam dojam da su se svi odfleshali, jos nas je fleshani grza flenknuo kroz onaj njihov (ass) rush prema obj… što se tiče doleska s leđa, prvu su prešli odma na nas gore, a poslije bi eventualnu jedan krenuo za nama, ali im to i nije bilo nešto učinkovito. Uglavnom je bio darmar dolje…

KrLe
    Participant

Šta vi još niste igrali?

Gnjida
    Participant

Šta vi još niste igrali?

Danas

B051LjKo
    Participant

Pazite se nuluma, čovjek je ČITER, ni ništa me ne može u tome razuvjeriti… Na borderu ni slučajno nemojte jurišati u defu jer nema smisla…. Ica na Northu (daljem) po jedan u snajperskoj (zagorovoj), iza kamenog zida, na balkonu ili negdje na sredini su sasvim dosta (ovisno kamo je obj)da ass ne može prdnuti… 6 minuta je za ass na borderu jednostavno prekratno da bi igrali na objektive, a i ako vas probiju, prolazak kroz selo je turbo sporo zbog gomile kojekakvih prozorčića…

Tunnel je galama, i nema neke taktike… tko brži, taj je veseliji s time da je ass u izrazitoj prednosti poradi odsijecanja protivnickog tima….

B051LjKo
    Participant

BTW. nejmi i Tz pokazuju jako puno headshootovskih sklonosti…. dakle oprezno

Gnjida
    Participant

Pazite se nuluma, čovjek je ČITER, ni ništa me ne može u tome razuvjeriti… Na borderu ni slučajno nemojte jurišati u defu jer nema smisla…. Ica na Northu (daljem) po jedan u snajperskoj (zagorovoj), iza kamenog zida, na balkonu ili negdje na sredini su sasvim dosta (ovisno kamo je obj)da ass ne može prdnuti… 6 minuta je za ass na borderu jednostavno prekratno da bi igrali na objektive, a i ako vas probiju, prolazak kroz selo je turbo sporo zbog gomile kojekakvih prozorčića…

Tunnel je galama, i nema neke taktike… tko brži, taj je veseliji s time da je ass u izrazitoj prednosti poradi odsijecanja protivnickog tima….

Pa kaj Nulum igra sklincima???

B051LjKo
    Participant

Kod:

Ime klana: Number One

Adriat1c-

novaca!ne

-sel.element-

tzx-

TrOjo!

zlaza.cR+

Nulum.cR+

Ganci
    Participant

kao prfo cestitke curicama iz Rijeke na ulozenom trudu, no ipak morate shvatit da protif citera se nemoze bez varanja…

ipak su neke stvari nemoguce…

i narafno sretno LuDima…

i aj mi dajte neki komentar na ovog deckica koji je znao navratit tu i tam kod nas dok sam bio u FFC.-u

ali poglec mu tracker

http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=558571

RimtuTiTuki
    Participant

Nemas sta komentirat… momak ima sasvim normalan FR 1.9, al da ga je krenulo u zadnje vrijeme… odnosno, mislim da je “poradio” na svojoj igri… kao sto bi to grza lijepo rekao

Ganci
    Participant

Nemas sta komentirat… momak ima sasvim normalan FR 1.9, al da ga je krenulo u zadnje vrijeme… odnosno, mislim da je “poradio” na svojoj igri… kao sto bi to grza lijepo rekao

pa to ja i govorim, nije mi jasno napravit 45:1 na hospitalu ili 90:1 na urbanu, pa cak i za mene koji imam 700 sati na urbanu to mi je nemoguce…

neznam fakat neznam

BaXuZ
    Participant

u sat i 48 min igre 114 killova, doubt it. Eto sad smo crono, zemo i ja bili na blizzardu, ekipa me je ševila, a nikad nikog od njih na blizzardu vidio nisam, bez obzira sto se PB updejto danas. Lagano se prosirio neki opaki hack s antifleshicama, auto fire-om i aimbotom. Trenutno je mozda najsigurnije igrat TWL match-eve, a sve ostalo, pubbanje i slično, laganini pozdrav. Mozda da konacno nadjemo neku drugu besplatnu igru?

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 135 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.