HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaZa tračerske kuje….

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 135 total)
  • Author

KrLe
    Participant

375 bez beda…

crono
    Participant

Zlostavljaci!!!!!

Gnjida
    Participant

Reću ću i više, nije li vam čudno da takvi pucači nisu suvereni vladari bilo Pulic servera, bilo liga i laddera… Koliko god ja mislio da je Grza napuhani seronja, nisam primjetio nikakvu uber dominaciju na mapama koje mu nisu matično dvorište [čitaj weapons cache], kamo ne zna u kojoj milisekundi treba od čega odbiti nadu, kamo se skaže i puca napamet iza kakvog zidića i slično…. Njet, dobili su nas na borderu… jesu, da je bio spanking, nije… uostalom, pobili smo ih 3 puta do zadnjega, a vi… koji u zadnje vrijeme pucate border češće od nas budete rasčerečeni od tima kojeg Grza&company po defaultu pobijeđuju… Nije vam čudno?! I dalje mislite da “dečki stvarno dobro pucaju”…

Imaš pravo….Grza je odličan igrač,al ne dijeli tak hedšotove….a na public serveru se s čovjekom čist normalno igra.on je jedini od te TVL”elite” koji ima normalno tracker account i mislim da je s njim sve u redu.

Gnjida
    Participant

Uostalom, tko vas jebe… barem ću s mirom uživati u neutješnom četveroboju za treće mjesto… makar ga organizirali u kućnoj radinosti 🙂

što se mene tiče …ja sam dost izgubio volju za ovakvim vidom natjecanja…a osim toga,u “LuDom” taboru je izbila pobuna! 😀 Naime…noobovi se pobunili da smo mi “prva ekipa” loše odigrali i da smo ih osramotili ,tak da sam prepustio časno mjesto njima da se izbore za treće mjesto(mi smo ih samo dogurali do polufinala) Ako od njih izgubite…..toplo vam preporučam da deinstalirate AA i počnete se bavit ribolovom. !opr019ft :smt005 😀

B051LjKo
    Participant

A stvarno ste dječurlija… Pa prijavite se na TWL 4vs4 ladder i biti će mečeva koliko vas volja… mi u prosjeku igramo 2 meča tjedno i trenutno je to savršeno optimalno… Kome god da se ćefne, taj i igra… s neprisilnim ustupanjem mjesta onima kojima određena mapa bolje ide…

Konjine…

Gnjida
    Participant

….a kaj misliš da se klan slučajno zove Ludi???? :smt040

BaXuZ
    Participant

ima grza i nontracked account, bo0t^

Odjebaus
    Participant

Ma boli me kurac za spike “je čiter nije čiter” ja igram i dalje makar me klali ko zadnjeg kretena i bježao od servera do servera dok ne nađem normalne igrače. A za polufinale … i dalje mislim da smo izgubili od boljih. Jebiga treba stisnut šupak i priznat to.

Ganci
    Participant

Ma boli me kurac za spike “je čiter nije čiter” ja igram i dalje makar me klali ko zadnjeg kretena i bježao od servera do servera dok ne nađem normalne igrače. A za polufinale … i dalje mislim da smo izgubili od boljih. Jebiga treba stisnut šupak i priznat to.

kad i AKO vas pobjede u VG na lanu onda to tako ljepo sroci, a ovako dok ta djeca tek uce neke osnove zivota, prijateljstva i nacin ponasanja te postovanja onda cu i ja stisnut supak ak treba 😀

a sve do onda su to za mene citeri za i bez dokaza totalno nebitno.

LittleCannon
    Moderator

kad i AKO vas pobjede u VG na lanu onda to tako ljepo sroci, a ovako dok ta djeca tek uce neke osnove zivota, prijateljstva i nacin ponasanja te postovanja onda cu i ja stisnut supak ak treba 😀

!opr019ic

B051LjKo
    Participant

Jebo’te Ica… stvarno su ti drekavci nabili komplex manje vrijednosti?!

Odjebaus
    Participant

Jebo’te Ica… stvarno su ti drekavci nabili komplex manje vrijednosti?!

Ako i kada me bolje upoznaš shvatit ćeš da je to nemoguće zbog veličine mog ega koji proguta svaku osnovanu i neosnovanu kritiku na moj lik i djelo :smt042

Namjerno vam udaram kontru na ono “stoposto je čiter ali ne mogu dokazati”. Ne volim to. Dokažite. :smt016

B051LjKo
    Participant

Pljucka mi se… i uopće me ne interesiraju 🙂 Ispričao sam ti već što mi je John_Rambo rekao u nastupu hrvatske “reprezrentacije”…. i baš bih volio da dobijem nejmi filmić od njega…. da ti ga zabijem u dupe…. :smt098

B051LjKo
    Participant

… “stoposto je čiter ali ne mogu dokazati”. Ne volim to. Dokažite. :smt016

Mali je totalni kreten… opće znana činjenica…. ali ‘ajde ti to dokaži :smt021

Gnjida
    Participant

NE VARAJU!Mi smo jebeno mutavi i retardirani! Postavili smo igru zakurac i bili smo kažnjeni.Nije mi samo jasna jedna stvar…Tz mi je priznal da ima samo 15 minuta bordera. !opr019ft :smt040 :smt117

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 135 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.