HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaZa tračerske kuje….

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 135 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Petnatest minuta na mapi, a skidao vas je kao muhe…. ma naravno…. a onda je svizac zamotao čokoladu…

Prenijeti ću ono što mi je rekao John_Rambo iz GECKO klana. On je prošle godine igrao Europski kup za hrvatsku “reprezentaciju” koju je vodio… pogodi tko, Nejmi…

Uglavnom da skratim, igrala se farma…. [detalje i autentičnost priče provjerite kod doušnika, on je odgledao filmić]… Siroty Nejmi je vidio sve oko sebe u zelenom dezenu [noć, !opr019g7 što je to?], to čak nije ni klasični NV nego nešto još analnije :smt078 , jednostavno vidiš sve)…. eh da, od svih ljudi samo je on imao MISEL puškicu… pogodite zašto, cem mu je uvijek na vrhu, bio zelen, crven, usran !opr019hd ili pijan… puca kao naspavani kinez u 08.00 sati….

To da ste vi mutavi iretardirani, mislim, tko je to ikad uopće i doveo u pitanje?! :smt098

ArMaDa
    Participant

ma sta me boli k.. patko jeli ili nije chiter , igram 2 partije sumljam i odem i to je to . Pa necu ja gubiti zivce zbog debila ima 100 drugih stvari gdje to maram:-)) . Toliko od mene

ArMaDa
    Participant

e jesam ovo pravopisno napisao svaka mi dala..lol

Gnjida
    Participant

Igrajući AA ove tri godine,čitao sam po mnogim AA forumima da traker stats ništa ne znači i da ne pokazuje pravu vrijednost igrača.Pročitao sam na mnogo mjesta da se priznaju samo TVL igrači…da su samo TVL igrači i klanovi jebene mange,a svi ostali da su kurac.Ali….slušajući razno razna neugodna iskustva od pojedinaca koji igraju TVL…a u zadnje vrijeme doživio sam i sam par neugodnih i sumnjivih situacija koje su me zaprepastile,shvatio sam da je to samo hrpa sranja.Vjerujte mi …..klan koji je prvi po europskoj TVL ljestvici zasigurno ne posjeduje najbolji igrački skill…..već posjeduje najbolji softverski skill! Tak da se o vještini TVL igrača stvarno da diskutirati. Zašto se recimo protiv vas,FFCa CSFa i drugih klanova da čist normalno igrati ….a protiv nekih nemožeš preživjeti prvi dodir s neprijateljem????? To fakat nije normalno. Svaka čast TVLu…ali ima tamo puno mutnih stvari…koje pomalo smrde :smt009

RimtuTiTuki
    Participant

Njubaro jedna nije TVL, nego TWL… :smt098

A i mogli bi nam se pridruzit na european ladderu 4v4, da nebudemo sami tamo. Sad ste probali malo mecheve, i neznam kako je vama, al meni je mech puno zabavniji jer imam dojam da se igra onako kako je to i zamisljeno. Odnosno igra je timska, a ne bezglavo trcanje okolo. Osim protiv degena koji dijle hs ko cika Kure bombone.

A sto se tice degena i dece kretena opcenito, mislim da su to pola chiteri, a pola idioti koji nemaju apsolutno nikakvog privatnog zhivota, i 90% slobodnog vremena provedu ispred kompjutera trenirajuci Desanku Sakic na megaultrauberprecizne pokrete misa dok vise nemaju snage ni da se posteno izdrkaju na Debbie does Dallas nakon toga.

Ganci
    Participant

ah Debbie does Dallas, to je bio film :smt044 :smt055

Gnjida
    Participant

ah Debbie does Dallas, to je bio film :smt044 :smt055

Debie osvaja dallas! Taj mi je bio jedan od najdražih! :smt040

Lamb-Lover
    Participant

Lijepo rečeno Rimtu !opr019ge

Odjebaus
    Participant

Pa ja bi rado igrao ligama i sličnom, ali:

1. nemrem igrati prije 22:00

2. mi LuDi smo debili i ne mozemo se organizirati i skupiti za to

Dakle po svemu sudeći nije izvodivo. Ili je?

RimtuTiTuki
    Participant

Dakle po svemu sudeći nije izvodivo. Ili je?

Pa koliko ja kuzim i mi imamo problema sa rasporedom… ali mechevi se mogu dogovorati, mi npr imamo sve mecheve preko tjedna, izbjegavamo vikend, jer najcesce nema nikog online…

Probajte, nemate sta za izgubit…

B051LjKo
    Participant

Ma kuje ste obične… Prijavite se i dogovarajte mečeve oko 21.30 – 22.00 sata, kao da je to neki problem… Pa mi mečeve igramo uglavnom oko 21, niti jedan prije 20… Uostalom ima vas, a i uspjeli ste se okupiti za sve i jebeni jedan meč u HCL-u?! Uostalom, ne pojavite se… forfit i zdravo…

ludi_kikec
    Participant

Cekaj malo… nikome u citavoj prici nije cudno, a i nikoga ne smeta da su ENE, ako admini i organizatori lige imali muda uopce pitati da li se pravila mogu ignorirati, odnosno da li moze igrati netko tko uopce nije na roosteru?

Gnjidic, evo stvarno si me iznenadio kako si dobra dusica, stvarno nisam to ocekivao… :smt059

Jesi pojebo nesto pet minuta prije nego te ovaj nazvao, pa si bio dobre volje ili je jednostavno !opr019iy bio u pitanju

Samo kad pomislim sta bi CvjeTich napravio da ga nazove Grza sa istim pitanjem… !opr019hf

a i da je rekel ne ovaj bi uzel account od nekog ko je bio u rosteru i bok

kak ti znaš ko se krije iza

možda rambo himself :smt066

RimtuTiTuki
    Participant

a i da je rekel ne ovaj bi uzel account od nekog ko je bio u rosteru i bok

kak ti znaš ko se krije iza

možda rambo himself :smt066

Hehe, a jel bi ti dao pass npr Gnjidi?

Onda bi se 24h morao spajati na net kao npr Ludi_mlada&nevina

H.T.Get
    Participant

Ludi_mlada&nevina??

:smt044

:smt044 :smt044 :smt043 :smt044 :smt043 :smt044

ludi_kikec
    Participant

a najbolje od svega je kaj ja imam gnjidin password

muahahahahahahah

papak nije znal ni¹ osim upalit raèunalo i kliknut na ikonu AA. sve smo mu nekad morali instalirati, traker pode¹avati i sl.

sutra bi mogel imat 100 honora ali jebi ga nisam gad :smt059

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 135 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.