Moji kratki p’jani dojmovi:
Lektor ala Medic je jos uvijek tu!
VoIP je super, iako dizejblan, cujes ekipu kako prica. Ovaj je iz Australije, ima 380 ping, i svejedno ubija tu i tamo, znaci da je netcode dobar.
Kad te netko rani, health pada do 1% i tu staje – ne umireš dok te netko krivo ne pogleda (ili upuca).
Ako te baš netko pogodi i na 1%, nema umiranja nego čekaš da te netko zakrpa (ili protivnik secura, kao u AA3).
Igra je totalno napravljena za konzole pa i ingame ima chart – grafikon- XBOX gamepada… tako da je na PC-u …. granata aka bomba – G (moze se promjenit, al je retardirano)… retardirano je jer nema swapanja oruzja, sa puske na granatu, nego stisni G i on je baci….
Igrac se sam dere Medic, a sa default E (Use) drzanjem ga dizes.
Nisam uspio pokupit tuđu pušku, mislim da su to izbacili.
Trčanje je retardirano, ako samo držiš W, onda hodaš… ako stisneš shift-W, počneš trčat ali nema “brzog” stajanja, odnosno AA2 trčanja
Staklo je (ne)probojno, treba pucat cijeli sarzer da ga probijes.
Hospital je ogroman, ko 3 hospitala iz AA2. Prekompliciran, milijun puteva otvorenih, detalja i svega.
Experience ala iskustvo ala rankovi su sada brojevi, pa nema rankova ili slicnog nego samo brojeva, ja sam Level 2. Najvise sto sam vidio je Level 14.
Navuklo me, mada me sav taj konzolitis totalno odbija od igre.