HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMZanimacija nakon povratka

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

upalio. odigrao dve runde. prva runda HS u 10-oj sekundi, druga runda – igrao sam se doktora, enemyja nisam vidio i dobili smo rundu. exit.

nemam vremena za proučavanje sad

KrLe
    Participant

ijuft!!!

11 poruka

krčka se krčka…

Akako će me žena blijedo gledat kad dođem doma i izjavim da skidam AA4…

Troky
    Keymaster

Evo zericu detaljnije:

Ovo je zapravo trebala biti AA3, a ne onaj pravi AA3 izbljuvak.

UI je (naravno) promijenjen i funkcionalno dosta podsjeća na AA2: odabir misija, mapa, servera. Od starih mapa primjetio sam samo Bridge i Hospital. Hospital sam malo zaigrao i definitvno je napravljen na bazi starog samo sa puno više detalja (prolaza, zidova i sl…)

Na početku svake runde bira se oružje, scope, bombe, flashice… nisam primjetio neka ograničenja, tj. uvijek sam mogao odabrati što sam želio.

Što se tiče gameplay-a on je definitivno AA2-like. Čovječuljak ponovo može skakati, ne šeće okolo kao da će se usrati i sl.

Medic je kombinacija AA2 i AA3: liječenje držanjem samo jedna tipke (USE) dok se skvrčeni drug ne oporavi. Nema onih iritantnih pizdarija sa odabirom liječenja. Isto tako, kad te zveknu nema šepanja okolo nego si skvrčen dok te medic ne sredi.

Eto, toliko u 5min igranja… ostalo dokučite sami.

Dakky
    Participant

Meni se jos sinoc skinula igra, al je zapela kod instaliranja pre-requisitea… onaj framework je failed to install i sad se ne da pokrenut igra uopce…

Ajkula
    Moderator

Ako je tako kako Trox kaze, onda bi valjalo probat. Zvuci ok.

Troky
    Keymaster

meni se isto nešto žalila na početku pa sam poklikao ok/exit i pokrenula se sama od sebe na kraju.

skini vcredist i dx11 (valjda) i ručno instaliraj. možda prođe.

Dakky
    Participant

Nece i nece, jedino rucno kad pokrenem launcher is steam/steamapps/common/Ameirca’s Army, onda radi… a kroz steam nece… samo stoji na launching game….

adels
    Participant

ceamo da vidim dali ce mi posalti inv

Dakky
    Participant

Meni nisu poslali inv al sam isao na onu stranicu, prihvatio NDA i onda sam dobio pozivnicu 🙂

Btw odigrao 2 runde, gameplay je stvarno puno slicniji AA2 nego AA3, nisam nikog ubio u 2 runde al pretpostavljam da sam izasao iz stosa 🙂

LittleCannon
    Moderator

PICHKEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Dakky
    Participant

Moji kratki p’jani dojmovi:

Lektor ala Medic je jos uvijek tu!

VoIP je super, iako dizejblan, cujes ekipu kako prica. Ovaj je iz Australije, ima 380 ping, i svejedno ubija tu i tamo, znaci da je netcode dobar.

Kad te netko rani, health pada do 1% i tu staje – ne umireš dok te netko krivo ne pogleda (ili upuca).

Ako te baš netko pogodi i na 1%, nema umiranja nego čekaš da te netko zakrpa (ili protivnik secura, kao u AA3).

Igra je totalno napravljena za konzole pa i ingame ima chart – grafikon- XBOX gamepada… tako da je na PC-u …. granata aka bomba – G (moze se promjenit, al je retardirano)… retardirano je jer nema swapanja oruzja, sa puske na granatu, nego stisni G i on je baci….

Igrac se sam dere Medic, a sa default E (Use) drzanjem ga dizes.

Nisam uspio pokupit tuđu pušku, mislim da su to izbacili.

Trčanje je retardirano, ako samo držiš W, onda hodaš… ako stisneš shift-W, počneš trčat ali nema “brzog” stajanja, odnosno AA2 trčanja

Staklo je (ne)probojno, treba pucat cijeli sarzer da ga probijes.

Hospital je ogroman, ko 3 hospitala iz AA2. Prekompliciran, milijun puteva otvorenih, detalja i svega.

Experience ala iskustvo ala rankovi su sada brojevi, pa nema rankova ili slicnog nego samo brojeva, ja sam Level 2. Najvise sto sam vidio je Level 14.

Navuklo me, mada me sav taj konzolitis totalno odbija od igre.

B051LjKo
    Participant

Ja stvarno ne kužim kamo je tim krebilima mozak… Sve što su trebali je uzeti staru AA2 i prebaciti je u moderan engine sa kulturnom fizikom… I imali bi igru za 10 sljedećih godina…

Nema kuhanja nade, nema uzimanja oružja, nema prozirnih ironsighta… Ukratko nema ničega što je armiju činilo toliko posebnom u odnosu na ostale pucačine… Može ovo na kraju ispast super igra, ali ne kužim, baš ne kužim zašto odbaciti provjereno dobra rješenja.

Evo to je moj daljinski komentar na ovdje izrečeno bez da sam igru osobno probao.

Dakky
    Participant

Ja stvarno ne kužim kamo je tim krebilima mozak… Sve što su trebali je uzeti staru AA2 i prebaciti je u moderan engine sa kulturnom fizikom… I imali bi igru za 10 sljedećih godina…

Nema kuhanja nade, nema uzimanja oružja, nema prozirnih ironsighta… Ukratko nema ničega što je armiju činilo toliko posebnom u odnosu na ostale pucačine… Može ovo na kraju ispast super igra, ali ne kužim, baš ne kužim zašto odbaciti provjereno dobra rješenja.

A valjda moraju napravit igru sto blize “realnom” iako znaju da to igracima ne odgovara…

Nemam drugog objasnjenja…. Kuhanje nade je po pitanju igrivosti vrlo zabavno, ali realno da li bi ti izvadio osigurac kinder jajeta i brojao sekunde dok je bomba “aktivna” ? 🙂

LittleCannon
    Moderator

Evo jedan reply iz Frankfurta.

Ako je to tako kao sto je Dakky opisao onda se bojim da se nece pretjerano proslaviti.

No s druge strane ovo je bio “pjani” repor6t tako imam rezerve. Poprilicno! Zapravo ne vjerujem Dakkyiju nista!

Dakky
    Participant

Evo jedan reply iz Frankfurta.

Ako je to tako kao sto je Dakky opisao onda se bojim da se nece pretjerano proslaviti.

No s druge strane ovo je bio “pjani” repor6t tako imam rezerve. Poprilicno! Zapravo ne vjerujem Dakkyiju nista!

Ja bas mislim da hoce, puno je ljudi vec u closed beti, puno servera, igra je dinamicna, grafika detaljna (ali na razini od prije par godina)… vidi se onaj kompetitivni dio kao u AA2… igra po pitanju realnosti nije ni na tragu Arme.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.