Viewing 9 posts - 61 through 69 (of 69 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

sta je ovo, zatvorilo morskog prasca? info? nemrem procitat clanak u novom listu, nisam pretplatnik, moby bi mogo imat pristup pa nek da neki copy paste, ili nek neko baci sken

BaXuZ
    Participant

lijenchine! common! armada nista ne zna? impossible!

Troky
    Keymaster

Evo, cijeli članak:

RIJEKA – Popularno okupljalište mladih na kupalištu Kantrida, »Morski prasac« od jučer je zatvoreno, saznajemo od direktora Multimedijalnog centra Damira Čargonje Čarlija.

– Državni inspektorat obišao nas je još u četvrtak navečer, a nakon jučerašnjeg razgovora s inspektorima odlučili smo zatvoriti objekt koji je u zadnja dva mjeseca odlično radio i oživio kupalište na Kantridi, kazao nam je Čargonja i objasnio kako je tvrtka Multimedijalni centar d.o.o. ove godine od Grada Rijeke ponovo dobila koncesiju za djelatnost ugostiteljstva i trgovine, odnosno za ambulantnu prodaju u »Morskom prascu«. Istoimena udruga dobila je koncesiju za kulturno-zabavnu djelatnost na samoj plaži ispred objekta.

ArMaDa
    Participant

Da a zaboravio je reci da nije izdavao racune, prodavao je vino iz podruma itd … zemljak ali sto jest jest sljakao kao lud…. pa nije sanader blesav svi mu placaju harac pa da nece neki Charlie?!? ..lol

Lamb-Lover
    Participant

a rješenje WCa?!? Samo to je dovoljno da ga zatvore.

BaXuZ
    Participant

e falim te boze da ste se malo aktivirali, je ima tamo puno propusta u prascu, da sam ja gazda ne bi ni pokusao otvarat bez toga, ali charlie nije bas neki pametan tip po tim pitanjima

RimtuTiTuki
    Participant

a rješenje WCa?!? Samo to je dovoljno da ga zatvore.

Pa ono je najbolje rjesenje koje sam vidio u dugo vremena… koliko god ljudi bilo, nikad guzve na WC-u….

crono
    Participant

Ma ko j… prasac, bilo je dobro dok je trajalo, kada ce se tranz otvorit?

BaXuZ
    Participant

tranz je prema posljednjim informacijama u procesu za rusenje (mislim na zgradu)

Viewing 9 posts - 61 through 69 (of 69 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.