Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Members Onlyโ€บKlansko vijeฤ‡eโ€บZavrsna faza regrutacije

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Daklem,

Meni je malo nejasna jedna stvar.

Kad potencijalni kandidat,nazovimo ga Ibro, prodje one stvari tipa druzenje na TS-u, pucacina s nami,upozna ekipu ovo ono i kad Ibro odluci i postavi pitanje:-“Moren ja u klan?” , tko odlucuje dali cemo ga primiti ili ne ?

a) samo Klansko vijece

b) Klansko vijece u suradnji s ostatkom klana

c) Kompletan klan bez ikakvog klanskog vijeca

Po meni, malo je glupo da samo troje ljudi (vecina u klanskom vijecu) odlucuje tko ce u klan.

Stoga,

moj prijedlog je :

– da kad Ibro zazeli uci u klan, Klansko vijece bi trebalo raspravit,ali i i saslusat misljenja (glasove) ostatka klana.

– ako je Klansko vijece pokazalo palac gore ( :smt023 ) onda se u klanskom dijelu foruma otvara voting poll gdje ce ostatak klana glasati te staviti svoje “zasto da” i “zasto ne”

-ako je Klansko vijece odlucilo pokazati palac dole,onda se bez ikakvog voting polla drug Krle ili netko obraca Ibri i govori mu da nije primljen

-Ukoliko netko zasluzi da ga se izbaci iz klana,takodjer Klansko vijece odlucuje samo.

Molim vasa misljenja. Pepe,zelimo i tvoje misljenje jer ovo nije samo za temkiche nego za cijeli klan.

MiniGun
    Participant

Slozio bih se s ovim, klansko vijece je tu samo da to baci u proceduru ( :smt023 ) , a ostali clanmemberi neka daju svoj glas za ili protiv pa neka vecina odluci.

Rekao bih da je regrutacija do daljnjega zamrznuta buduci da ce se klansko vijece u najboljem slucaju skupit za dvajs’ dana.

Ajkula
    Moderator

Ma po meni glas Klanskog Vijeca treba biti jako vazan.Najvazniji. I on to i je.

Ali u slucaju regrutacije trebali bi i ostali sudjelovat (glasovat).

Bosiljak je u Africi

Ja u Norveskoj

Troky u purgeriji

Krle se zeni…ovaj ,udaje :))

Ganic je na Grobniku ๐Ÿ™‚

Treba nam misljenje ostalih.

Ajkula
    Moderator

Sta se tice zamrzavanja , mislim da i ne treba. Svi imamo net i mozemo puknut voting poll. Ako prodje puknemo jos jedan za ekipu pa vidimo.

Troky
    Keymaster

jebote, ko da smo na mjesecu… imamo skype, imamo forum…

Ajkula
    Moderator

Pomalo decki,pomalo….stanite u red.

Toliko prijedloga da ce se forum srusit.

:smt033

Ajkula
    Moderator

Posto vas boli debeli za ovo, rjesit cemo to po onoj staroj Gadafijevoj fori.

Prijedlog je primljen.Ako se hocete zaliti, napisite zalbu,svjedodbu iz 7c prevedite na njemacki i sve to posaljite na ajkula@ri051.com.

!opr019ge

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • The forum ‘Klansko vijeฤ‡e’ is closed to new topics and replies.