Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Ma niko se ne zivcira zbog eksploita, ali kad vidis sta mozes uz malo truda, a ima hrpa ekipe koja ih vjezba do iznemoglosti, zgadi ti se lagano igrat protiv takvih…

a da eksploiti postoje od prve verzije, i ima ih sve manje i manje i to je istina, i igra se zbog toga nista ne mijenja, tako da kako smo igrali do sad i ubuduce cemo..

Mislim nemam ja nista protiv ekipe koja vara, ali i igra na serverima gdje svi varaju, i to ima nekih prednosti, al nek odjebu sa normalnih servera…

A Gnjida je prejak da bi bio ogranicen samo na vas forum :smt033 Dakle gnjida dobro dosao nam

Ganci
    Participant

Samo da smislimo kako cemo Gnjidu teleportirat do nas FFC-ofca :smt017

e da decki cijelo vrijeme neko hvalisanje Gnjide, samo zato kaj ga ponekad ide u AA ne znaci da je Bog :smt044 , htio bi samo rec da i cijeli LuDi klan je ok i zajedno s vam ( Ri051 ) mi je odma lakse igrat AA, jer fakat se nade sakica ljudi zbog kojih ovo sve prede u zahebanciju i sprdnju…

:smt022 :smt022 suza mi krenula. NOT :smt098

B051LjKo
    Participant

Ma Gnjida je gnjida obična…. smrad :smt060 … k’o i onaj Šumaher usrani !opr019ir … isto gnjida… .zato ga i voli toliko… :smt021

+satan_panonski+
    Participant

!opr019ge :smt077

Alonso ce pobjedit jer on koristi exploit boljeg vozaca i bolje momcadi….. !shit !opr019gq …..a Sumi ce morat potegnut za exploitima iz 2.6, onaj sa dalekozorom da mu bolje vidi guzicu na stazi…….. !opr019g7

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.