Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Alzo daklem…

S obzirom da ja i Ž sređujemo stan, i to se polako ali sigurno privodi kraju, tako polako prelazim iz domene o kojoj znam nešto u domenu u kojoj nemam pojma o ničemu… instalacije telefona, antena, mreže(dobro o ovome znam nešto) Pa trebam pomoć + savjete.

Krenimo redom.

1. TV antena + Satelitska

Gore spomenuta Ž se izjasnila da želi MTV i Eurosport… šta mi treba za to? Jel itko zna šta o Satelitima? Kabelske nema u zgradi. MaxTV mi se čini preskup.

2. RiWirelles

Jeste vi još na tome, i šta mi treba za to + koliko para?

3. telefon

Koliko smisla ima zajbavati se sa VoIP-om s obzirom da ja i Ž zovemo gotovo isključivo hrvatsku, i to skoro uvijek sa mobitela? Troky 😀

4. Mreža

Pepe, rezerviraj jedan wikend u 10-tom mjesecu za mene.

5. Media Centar

Razmisljam o PS3 samo da mi sluzi kao DVD/Divx/Mrežni player/Recorder solucija, ponovo jel netko ima neko ideju koliko je to moguće/praktično i kakva je pametna alternativa?

WTF. je Dreambox?

Na krov su povučeni:

– 7 x antenski kabeli

– 2 x mrežni kabeli

– 1 x struja

U stanu je predviđeno mjesto za smještaj svih instalacija dimenzija d/š/v 75/90/70cm, u koje je uguran mrežni ormarić 50/60/40cm, dakle ima još mjesta sastrane.

diGestive
    Participant

1. TV antena + Satelitska

ako su u pitanju samo MTV i EUROSport eventualno koji dokumentarac baci oko na http://hr.digi.tv/about.html

ostalo sve trazi dublji džep + dekodiranja i zajebanciju sa karticama i sl.

….filmove i ovako gledas preko kompa ili PS3

2. RiWirelles

Trokz, moja malenkost i jos jedan kolega of ours, izdvojeni smo sa RiWi-a (FALA QRCU !opr019gh tnx 2 TROK) i cinimo superstable-high speed TIKITIKI network. Sto se zbiva na RIWIu u zadnje vrijeme – iskreno receno, neznam. Moby? any news ?

3. telefon

smatram da ti ta investicija nije potrebna ukoliko stvari stoje kao sto je navedeno….no s druge strane otvara se i more drugih mogucnosti covjeku nepotrebne u privatnom zivotu….mislim da za ovo trebas samo Trokza pozvati na pivo…

4. Mreža

Pepe voli tursku kavu, s ne previshe seshera ;)) cause he’s sweet enough :smt040 …dok ti budes radio dodatni sokic stvar ce biti rijesena hehe

5. Media Centar

alternativa? – pitanje sto zelis? ako posjedujes PS3 mislim da ti drugo niti ne treba. Normalno kad vec te silne zhice furas po kuci provedi i jedan S-VIDEO kablic do TVa – za svaki slucaj…

WTF. je Dreambox?

– slatka mala linux-based novotarija … ako zelis snimati TV sadrzaj – mislim da je to PRAVA STVAR, tutnesh mu 2.5” HDD , zahaklas ga na ethera i vozi Miko..

cijeli media centre including dreambox mit supa dupa x.1 schmeck sound w/plasmatic view, all together kunkted mit điđas ol over mozes vidjeti u diGe’s residence jerbo je otac o’mine slab na te điđe pa povremeno pretjeruje ;))

eto, da ubijem dosadu mozdak sam ti i koji odgovor dao ;))

ps: a gdje je hiša? ‘gospođo’ odajte nam vasu lokaciju

RimtuTiTuki
    Participant

Krešimirova 56, neznam linkat onako lijepo kao i ti, ali na dnu Potpinjol ulice

1. neda mi se placat pretplata, a digitv ima samo MTV adriju, dakle narodnjaci cijeli dan, sta se za MTV i Eurosport mora placat pretplata?

2. Ako me primite u TIKITIKI, pridružim vam se, narafno kad mi pomognete sve spojit 😀

3. Vec sam ga i mislio ugnjavit :smt084

4. Turska kahfa it isz

5. Ma nemam još nista, neznam sta hoću, i ne znam sta se moze, tako da ocekuj jedan posjet…

btw, sto ce mi s-video kabel do tv-a, i od kuda da ga spojim?

tnx

Troky
    Keymaster

ne da mi se odgovarati sad… nađemo se na pivi večeras pa ćemo popričati

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.